Upplands-Bro

Mäklare Kungsängen/Gröna Dalen

Kungsängen/<wbr>Gröna Dalen Kungsängen/Gröna Dalen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Kungsängen/Gröna Dalen

Mäklare Kungsängen/Gröna Dalen

Mycket omtyckt område med närhet till skog, bad och vandringsleder. Upplands-Bro är fullt av slott, herresäten, hästgårdar, sjöar och gamla kyrkor. Många bra förskolor och skolor att välja mellan, flera på gångavstånd. Nya IP ligger ett stenkast bort och här kan man åka skridskor på vintern. Båtklubbar finns på Gröna Udden samt på Lennartsnäs.

Kommunikation

Buss går från Tibble torg till pendeltågsstationen som snabbt tar er till Stockholm. Mellan Stockholm och Kungsängen är det kvartstrafik större delen av dygnet. På natten finns det nattbussar från Stockholm som passerar centrum. Smidig access till motorvägen mot Stockholm eller Enköping/Västerås.

Närservice

I Kungsängens centrum finns ett bra utbud av all den vardagsservice man kan behöva med flera livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, frisör, vårdcentral och ett flertal restauranger. Fisk-och skaldjursdeli och Maries delikatesser ligger också i centrum.På Villa Skoga finns livstilsbutik, Petjos café, barberare och skönhetssalong. I grannskapet finns också en Coop-butik samt handelsplatsen i Brunna Park. Kulturhus med bl.a. bibliotek, utställningslokaler, hörsal och café finns i centrum. Torget är vackert nyrenoverat och en naturlig samlingspunkt.

Upplands-Bro

Mäklare Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

E-post [email protected]

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.