Sigtuna

Mäklare Sigtuna - Aludden

Sigtuna - Aludden Sigtuna - Aludden [email protected] Svenska Mäklarhuset
Sigtuna - Aludden

Mäklare Sigtuna - Aludden

Fantastiskt område som ligger vid vattnet med egen brygga och liten strand alldeles i närheten av SSHL. Två kanoter finns för utlåning. Brf är mycket välskött och har kvartersgård med tvättstuga, samlingslokal, mindre gym med bastu samt gästrum. och möjlighet att hyra båtplats. Önskar man en större badplats ligger Sjudargårdsbadet ca 10 minuters promenad bort längs strandpromenaden. Prästängarnas sportfält med flera utomhusplaner och en mycket bra inomhushall ligger ännu närmare. Vintertid är det lätt att komma ut på isen för en tur med långfärdsskridskorna.

Kommunikation

Buss går förbi mot Sigtuna Busstation och vidare mot Märsta där tåg går mot både Stockholm och Uppsala. Åker man åt andra hållet kommer man till Sjudargårdsbadet och Hällsbo.

Närservice

På några minuters promenad når man Stora Gatan där diverse butiker finns bl.a. ICA, Apotek och Systembolaget. Flera restauranger och caféer finns.

Parkering

Föreningen upplåter 44 garage med elektriska garageportar, 18 p-platser med el och 36 p-platser utan el. Garage 415 kr/mån. P-plats med el 215 kr/mån. Det är separat kö till de olika alternativen. Besökare hänvisas till kommunens parkering i närheten som består av 15-platser.

Sigtuna

Mäklare Sigtuna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Sigtuna redan idag.

Ring 859114000 E-post [email protected]

Nymärsta gränd 6 2tr, 19521 Märsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.