Såld lägenhet på Lantmannagatan 1 i MALMÖ
MALMÖ

Lantmannagatan 1

TIDSTYPISK 1930-TALARE I STABIL OCH ENGAGERAD FÖRENING

Såld

TIDSTYPISK 1930-TALARE I STABIL OCH ENGAGERAD FÖRENING

En tvåa utöver det vanliga i en välskött och omsorgsfull renoverad 30-tals pärla vid Nobeltorget!

Redan när vi kliver in över tröskeln till denna mysiga bostad känner vi oss som hemma. Här hittar vi den optimala funkislägenheten med gemensam takterrass, jacuzzi, bastu, lusthus & vinkällare! En fint schackrutad välbevarad fiskbensparkett flyter genomgående genom delar av hemmet och bildar tillsammans med tapetserade väggar samt högt i tak grunden för ett smakfullt boende.

Jämte detta finner vi stora fönsterpartier med genomgående ljusinsläpp och generös allrumsyta för plats för både lounge gruppen och matsalsdel. Köket i herrgårdsvitt rymmer ett mindre matbord och önskas mer plats att sitta är matsalsdelen given för större sammankomster i goda vänners lag. På golvet vilar ett vackert brädgolv.

Planlösningen är ljuvlig med sovrum trivsamt vägg i vägg med vardagsrummet. Helkaklat badrum, bra förvaringsmöjligheter.
När vi bosätter oss i Brf Glädjen så investerar vi inte bara i en fantastisk lägenhet, i ett citynära område, utan vi får även ta del av en mycket hängiven förening. En förening som värnar om medlemmarna med exklusivitet såsom musik i trapphuset, egen relaxavdelning med bastu, bubbelbad och massagefåtölj, vinkällare, lusthus, en oas till gård och en takterrass med grillmöjligheter. Här finns även en toppmodern tvättstuga där vi i anslutning kan ta oss en gratis kopp kaffe och under småtimmarna nyttja varuautomaten istället för att bege oss ner till butiken. Här avnjuts verkligen det där lilla extra!

Utanför dörren väntar bra kommunikationer, gröna Folkets Park och vidare charmiga S:t Knuts Torg och världens mathörn på Möllan. Varmt välkomna på visning !

Visa mer
Slutpris

1 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Lantmannagatan 1 01

Lantmannagatan 1 07

Lantmannagatan 1 05

Lantmannagatan 1 02

Lantmannagatan 1 03

Lantmannagatan 1 04

Lantmannagatan 1 06

Lantmannagatan 1 29

Lantmannagatan 1 08

Lantmannagatan 1 09

Lantmannagatan 1 10

Lantmannagatan 1 24

Lantmannagatan 1 18

Lantmannagatan 1 19

Lantmannagatan 1 25

Lantmannagatan 1 11

Lantmannagatan 1 12

Lantmannagatan 1 14

Lantmannagatan 1 13

Lantmannagatan 1 15

Lantmannagatan 1 16

Lantmannagatan 1 17

Lantmannagatan 1 30

Lantmannagatan 1 31

Lantmannagatan 1 32

Lantmannagatan 1 33

Lantmannagatan 1 34

Lantmannagatan 1 35