Tegvägen 6A OXIE
OXIE

Tegvägen 6A

Familjeidyll i New england anda!

Såld

Familjeidyll i New england anda!

En ståtlig enplansvilla på eftertraktad hörntomt i populära Oxie, med fem hela sovrum, två fungerande spisar, ett vackert bistrokök och en ljuvlig trädgård. En riktig familjeidyll helt enkelt!
I detta charmiga område möts vi av detta gemytliga 90-tals hus med tegelfasad och stenlagd uppfart. Kliv in genom ytterdörren och möts av de stora fönsterpartierna som bringar stort ljusinsläpp och njut av utsikten över trädgårdens baksida i västerläge. Den öppna planlösningen ger fantastiska sociala sällskapsytor och både det härliga köket och allrummet bringar tankarna mot New England andan och erbjuder både goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor tack vare köksön. Den öppna planlösningen skulle eventuellt efter smak kunnas öppnas upp ännu mer genom att man fäller ner väggen mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet där en matplats till 8-10 personer ryms ger även utrymme för soffgrupp och sällskapsyta. Vardagsrummet angränsas till ett extra sovrum med egen utgång till trädgården. Vid köket och den gamla tvättstugan finner vi master-bedroom med en walk-in-closet.
I andra sidan av huset finner vi tre sovrum och två helkaklade badrum samt en tvättstuga som är otroligt vältagen och praktiskt till kvadraten.

Njut i trädgården med familj och vänner! Här grillar man gärna och spenderar väl tilltagen tid med nära och kära när vädret tillåter.

Varmt Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

6 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.