City

Skomakaregatan 4

Attraktiv 2:a på stark cityadress med stor söderbalkong

Kommande försäljning

Attraktiv 2:a på stark cityadress med stor söderbalkong

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 2 995 000 kr
  • Boarea: 48 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 4 av 7, hiss finns, Hiss finns från markplan
  • Avgift: 3 262 kr I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om ca 100 kr / månad för 100/ 10 Mbit/s fiberoptiskt bredband och telefoni (exkl. samtalskostnad) via comhem.
  • Förening: Brf Gyllenstjärnan
  • Område: City, Malmö
utgångspris

2 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Skomakaregatan 4

Nu har vi nöjet att presentera denna ytterst välplanerade citybostad belägen på stark adress mitt i City. Här samspelar kvalitetsköket från Myresjö i öppen planlösning med vardagsrummet vilket bidrar till ljusa sällskapsytor och härifrån nås även den fantastiskt rymlig balkong belägen i ypperligt söderläge. Dessutom som en oas mitt i centrala Malmö får du möjligheten att bo på ett väldigt tyst och rofullt läge med skydd för insyn, vilket hör till ovanligheten så centralt. Lägg därtill bekvämligheter så som ett stillsamt sovrum med plats för dubbelsängen, ett spatiöst badrum med egna tvättmöjligheter och förvaring i garderober. Lägenheten ligger precis intill föreningens egna spa och runt hörnet finner vi allt vi kan tänkas behöva så som livsmedelsbutik, Lilla Torg med sina caféer och restauranger samt all shopping som präglar Malmös gågata. Kungsparken runt hörnet gör även läget helt komplett!

Hjärtligt välkomna på visning!

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Våning
4 av 7, hiss finns, Hiss finns från markplan
Andel i förening
0,911 %
Allmänt om lägenheten
Lägenheten disponerad som två rum och kök, registrerad som 1 rum och kök.

Föreningen

Namn
Brf Gyllenstjärnan
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
73 lägenheter
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 73 exklusiva bostadsrätter med attraktivt cityläge mitt emellan Lilla Torg, Stortorget och Gustav Adolfs Torg. Härifrån har du nära till allt! De tre fristående bostadshusen är byggda på ett parkeringshus, vars tak utgör en skyddad innergård fem meter över gatuplanet. Detta ger de boende en privat oas med lugn och ro – trots att stadslivet pulserar runt knuten. En kontrast som gör boendet unikt! De modernt eleganta husen stod klara 2008 och fasaderna är klädda med gräddvita fasadskivor där svarta fönsterbågar effektfullt bryter av. Utbudet av boendemöjligheter i föreningen är brett – här finns allt från marklägenheter med härliga uteplatser till enastående penthouses på takvåningarna. I Gyllenstjärnan kan de boende njuta av en gemensam SPA-anläggning med stor jacuzzi, bastu, duschar, pentry och relaxstolar. Anläggningen ligger på gårdsplan och har utgång till en underbar terrass att koppla av och möta solens strålar på. Föreningen har även en övernattningslägenhet där de boendes gäster bekvämt och smidigt kan inrymmas.
Information om månadsavgiften
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om ca 100 kr / månad för 100/ 10 Mbit/s fiberoptiskt bredband och telefoni (exkl. samtalskostnad) via comhem.
Övrigt
Föreningen har även en övernattningslägenhet där de boendes gäster bekvämt och smidigt kan inrymmas.

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Ja, Hiss finns från markplan

Ekonomi

utgångspris
2 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,673%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2011-01-19
PRIMÄRENERGITAL
81 kWh per kvm och år
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2011-01-19

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.