Oxie

Stensåkervägen 100

Nu finns chansen att förvärva ett utav de populära husen på Stensåkersvägen!

BUDGIVNING PÅGÅR

Nu finns chansen att förvärva ett utav de populära husen på Stensåkersvägen!

Välkommen till ett renoverat och välplanerat radhus i populära familjevänliga Oxie. Här erbjuds ett stort och härligt nytt Kvik kök med nya vitvaror med funktionen homeconnect som kan anslutas till en app. Vi finner fem fantastiskt praktiska sovrum. Planlösningen är mycket bra med ett sovrum, badrum, tvättstuga samt kök med utgång till trädäck och trädgård på våning 1 och fyra sovrum, badrum samt stor och härlig balkong på våning två. I området bor ni nära ljuvliga grönområden, skolor och bra kommunikationer. Välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 132 kvm
  • utgångspris: 3 795 000 kr
  • Byggnadsår: 1975
  • Område: Oxie, Malmö

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

5 Dec 16:00 - 16:30
Bokad visning! Boka via boka-knappen eller kontakta mäklaren"!
Ansvarig mäklare

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Stensåkervägen 100

Nu finner Ni chansen att förvärva en familjevänlig dröm i natursköna Oxie.
Vi möts utav en stor öppen och social yta som utgör hall, vardagsrum, matplats och kök. Vitvaror från Siemens och köksfläkt fråm Thermex. Den öppna planlösningen skänker gott med ljusinsläpp och stora fönsterpartier mot husets trädgård och altan och skapar en harmoni där Ni kan njuta av de sena sommar kvällarna med familj och vänner!

Nedan våningen består utav ett sovrum samt ett badrum som är gott tagen till kvadraten. Badrummet är helkaklat i klassiska toner, utrustat med tvättpelare (tvättmaskin & torktumlare) och här finner vi gott om förvarings möjligheter.

Trappan som även den är ny från Vitaby ligger direkt till höger vid hallen och ovanvåningen erbjuder fyra bra sovrum med goda förvarings möjligheter och ett utav rummen har direkt anslutning till husets stora balkong!

I Oxie Centrum finns ett stort serviceutbud med flera faciliteter. En bra livskvalitet är just det att ha alla bekvämligheter inom räckhåll. Runtom i området finns lekplatser och många grönområden. Idrottsanläggningar och fler kringliggande golfbanor är Oxies signum. Här finns bl.a Oxie golfklubb, Rönnebäcks golfklubb, golfbana i utkanten av Oxie och Käglinge, samt Sofiedals Golfklubb.

Här finns även en sportklubb vid namn Oxie SK som har diverse idrotter, bland annat fotboll och innebandy. Vi finner många aktiviteter för gammal som ung. Här bor man med naturen som granne. Många familjer bosätter sig gärna här för en härlig uppväxt i naturskön miljö full av aktiviteter.

Samtliga innerdörrar är nya
Ny ytterdörr installerad med yaledoorman
Golvvärme med direkt verkande el under klinkers. Nya golv. Infällda spotlights i tak.
Installationsvägg är byggd för att möjliggöra dold kabeldragning från väggmonterad mediabänk till tv. Även en ny mediacentral innehållande router är infälld. i denna vägg. Det är från denna kabel draget till samtliga rum så att varje rum har tillgång till fiber via nya uttag.
Elcentralen är utbytt. Ny eldragning är gjord med helt ny elinstallation inkl. ett nytt infällt elskåp.
Nya oljefyllda radiatorer i hela huset+ luft/luft
Helt ny vatteninstallation samt så är vattenfelsbrytare installerade.

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.