Såld villa på Kulgränd 9 i Gustavsfält
Gustavsfält

Kulgränd 9

Trevlig 1-plansvilla på Gustavsfält!

Såld

Trevlig 1-plansvilla på Gustavsfält!

Vi hälsar er varmt välkomna till detta trevliga enplanshus som pryder toppen av den fridfulla återvändsgatan. Det här hemmet har genomgått flera stora renoveringar genom åren och erbjuder en fantastisk takhöjd i flertalet av rummen, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär.

Placeringen är optimal, med närhet till alla bekvämligheter som behövs för en smidig vardag. Förskola, skola, lekplatser, tennisplan, matbutiker, Halmstad Arena och Stenalyckans handelsområde är bara en kort promenad bort.

Stig in i det ljusa och renoverade köket, som erbjuder generösa förvaringsmöjligheter och en rymlig arbetsyta. Koppla av i det stora och luftiga vardagsrummet där stora fönster släpper in massor av naturligt ljus – från både köket och vardagsrummet når ni enkelt den trevliga altanen och trädgården med förtrollande söderläge. Matsalen är rymlig och inbjudande, perfekt för gemensamma måltider med familj och vänner. Här finns även 2-3 rymliga sovrum, var och ett med gott om plats. Förvaringsmöjligheterna är generösa med flera klädkammare och förråd, vilket underlättar för en organiserad tillvaro. Bostaden har både badrum och gäst-WC, samt en praktisk tvättstuga, vilket underlättar hela familjens vardag. Bilen parkerar ni enkelt i garaget eller under carporten, och för besökande vänner finns gott om gästparkeringar längs gatan.

Här kan ni leva det bekväma och avslappnade livet ni förtjänar, omgiven av allt som gör livet enkelt och njutbart - vi ses på visning!

Visa mer
Slutpris

2 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.