Såld villa på Rävstigen 15 i Haverdal
Haverdal

Rävstigen 15

Superfint enplanshus i mysiga Haverdal!

Såld

Superfint enplanshus i mysiga Haverdal!

Vi hälsar er varmt välkomna till detta exklusiva och nybyggda hem i Haverdal, där modern design och funktionell elegans möts för att skapa en drömbostad på 120 kvadratmeter. Med sin genomtänkta layout och fantastiska detaljer är detta huset som ni alltid har drömt om.

Det första som möter er när ni kliver in i detta hem är den imponerande öppna planlösningen i vardagsrummet. Stora och öppningsbara fönsterpartier ramar in den omgivande naturen på ett förtrollande sätt och skapar en nästan sömlös övergång mellan inomhus och utomhus. Med möjligheten att öppna upp mot både den grönskande baksidan och den välplanerade framsidan, skapar detta hus en känsla av frihet och kontakt med naturen som är svårslagen. Köket är en perfekt förlängning av vardagsrummet och strålar av stilren modernitet. Den generösa köksön är inte bara en vacker centralpunkt utan erbjuder även gott om arbetsytor och plats för umgänge. Här blir matlagningen en njutning och sociala stunder får en naturlig plats. De noggrant utvalda materialen och den genomtänkta designen gör att detta kök inte bara är en praktisk arbetsplats, utan även en smakfullt utformad del av hemmet.
Husets tre rymliga sovrum ger gott om plats för hela familjen eller eventuella gäster. Master bedroom imponerar med ett eget badrum och en rymlig klädkammare. Även det andra badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter och stilrena detaljer. Tvättstugan/groventrén är en plats där både praktiskt behov och modern design sammanstrålar. Här blir hantering av tvätt och skötsel av hemmet en smidig och behaglig upplevelse.

Uteplatsen mot den grönskande baksidan är perfekt för avkopplande stunder och den stenbelagda framsidan är noggrant designad och skapar en elegant inramning av huset. Uppfarten erbjuder plats för två bilar, och det fristående förrådet ger extra förvaringsmöjligheter. Med närheten till havet och naturen har ni möjligheten att njuta av friska havsvindar och vackra promenader längs med kusten. Samtidigt har ni alla bekvämligheter ni behöver inom räckhåll, vilket gör detta till den perfekta platsen att kalla hemma.

Välkommen till er nya vardag i detta fantastiska hus i Haverdal, där modern elegans och naturnära boende förenas på ett oöverträffat sätt!

Visa mer
Slutpris

4 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.