Såld fritidshus på Frösakulls Fritidsby 2 i HALMSTAD
HALMSTAD

Frösakulls Fritidsby 2

Fin stuga i Frösakull By!

Såld

Fin stuga i Frösakull By!

Vi hälsar er varmt välkomna till denna fantastiska och vinterbonade stuga i mysiga Frösakull By! Nuvarande ägare har omsorgsfullt renoverat och byggt om stugan mellan 2019–2022 vilket ger er som nästa ägare möjligheten att flytta rätt in utan att lyfta ett finger.

Stugan erbjuder ett rymligt sovrum som ger er den perfekta platsen att varva ner och njuta av en god natts sömn efter en dag fylld av äventyr. Det modernt utformade köket i öppen planlösning, som smälter samman med den trevliga matplatsen, ger er möjlighet att skapa fantastiska måltider och umgås med era nära och kära samtidigt. Det vinterbonade uterummet är en riktig pärla som erbjuder en fridfull plats där ni kan njuta året om. Nuvarande ägare nyttjar denna yta som både vardagsrum men också som ett extra sovrum när barn och barnbarn är på besök. Badrummet är ljust och fräscht, utformat med stil och komfort i åtanke. Stugan har också ett sovloft med tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng, vilket ger extra flexibilitet när det kommer till att välkomna gäster eller inreda efter era behov. Utomhus finns en vackert stensatt uteplats där ni kan njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar. På baksidan finner ni även ett rymligt förråd som ger er möjlighet att förvara era trädgårdsredskap eller cyklar.

Läget är helt fantastiskt med närhet till både strand och hav, vilket ger er möjlighet att njuta av salta havsbrisar och underbara solnedgångar. Dessutom har ni bekvämt gångavstånd till matbutiker och grönområden, vilket gör vardagen både praktisk och naturnära. För de golfintresserade finns det också flera golfbanor i närheten där ni kan utmana era färdigheter och njuta av vackra omgivningar. I området finner ni även dansbana, lekplatser, gemensam tvättstuga och flertalet parkeringsmöjligheter.

Sammanfattningsvis erbjuder denna fina stuga i Frösakull By allt ni behöver för att skapa fantastiska minnen och en avkopplande tillvaro. Med sina stilrena renoveringar, moderna faciliteter och närhet till strand, hav, matbutiker och golfbanor är detta verkligen en drömstuga som ni inte vill missa.

Visa mer
Slutpris

2 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.