Såld villa på THAILAND DREAM VILLAGE 3 i Thailand
Thailand

THAILAND DREAM VILLAGE 3

Charmigt och välvårdat hus på familjära Thailand Dream Village 3.

Såld

Charmigt och välvårdat hus på familjära Thailand Dream Village 3.

Här på gemytliga TDV 3 finner du detta välvårdade och mysiga huset som passar dig och din familj perfekt. Huset har 2st sovrum varav ett master bedroom som kommer med privat badrum.

Vardagsrum och kök med ljus och öppen planlösning vilket skapar stora möjligheter för din personliga prägel på möblering. En stor skön soffa för härligt kvällsmys och spelkvällar samt nyinköpta köksmöbler ingår självklart i köpet. I anslutning till vardagsrum finns också ett till badrum.

Huset har en urmysig altan som bjuder in både till morgonkaffe med en extra touch och en drink när skymningen kommer. Placeringen av huset är i en hörna vilket ger avskildhet eftersom det inte är någon naturlig genomfart eller passering.

Det finns även möjligheter till att bygga ut med ett extra rum, förlänga altanen eller ett nytt förråd på baksidan.

TDV 3 är och har varit otroligt populärt i många år. Med sin pool och mycket populära restaurang så lockar det många barnfamiljer och long-stay. Restaurangen drivs av välkända Dow och Jek som gör att många gäster kommer tillbaka år efter år. Området är under högsäsong fullbelagt vilket ger stora möjligheter till uthyrning om du så önskar.

Visa mer
Ansvarig mäklare

Johan Allenbäck

Rayong/Koh Lanta

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.