Såld lägenhet på Per Lindeströms väg 64 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Per Lindeströms väg 64

Välplanerad 2:a - Solid förening - Lugnt belägen nära naturen.

Såld

Välplanerad 2:a - Solid förening - Lugnt belägen nära naturen.

Välkommen till en fin tvåa högt upp i huset på populära Per Lindeströms väg. Här bor du i ett fritt och insynsskyddat läge med stora fönsterpartier mot lummig grönska. Det vackra funkishuset är beläget på en av Hammarbyhöjdens trevligaste adresser med Nackareservatet en kort promenad bort. Bostaden är välplanerad och här rymmer varje kvadratmeter sin fulla funktion. Med charmiga originalfönster i två väderstreck skapas här ett fantastiskt ljus och en känsla av rymd. Här finner du även välbevarade originaldetaljer som är tidstypiska för områdets funkishus med kolmårdsmarmor i hallen som även återfinns i trapphuset och högt till tak. Välplanerat vardagsrum med plats för både soffa och större matbord. Utöver detta erbjuds ett praktiskt inrett kök, ett mysigt sovrum, ett stambytt badrum och en hall med bra förvaring. Möjligt med flexibelt tillträde.

Som boende på adressen tillhör ni en stabil och välskött förening. Till lägenheten hör ett förråd och på bekvämt avstånd når du tvättstugan i samma trappuppgång. På husets baksida erbjuds trevliga sittmöjligheter för kalas eller andra fikastunder. Här bor du lugnt och trevligt med närhet till både naturlivet, service och kommunikationer. På ett par minuters promenad når ni tunnelbanan och torget där ni bland annat finner det välrenommerade stenugnsbageriet Bonne Femme där ni kan inhandla nybakat bröd, bullar och smörgåsfika. Ni kan enkelt rulla ner för backen och på ca 8 min på cykel nå SoFo. Nackareservatets skidspår och badsjöar ligger runt hörnet. Kajakuthyrning erbjuds i Sicklasjön och är en uppskattad sommaraktivitet, där ni kan glida fram under träbron över till Sickla. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 570 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.