Såld lägenhet på Karlskronavägen 11 i Björkhagen/Hammarbyhöjden
Björkhagen/Hammarbyhöjden

Karlskronavägen 11

Optimalt planerad 4:a granne med Nackareservatet!

Såld

Optimalt planerad 4:a granne med Nackareservatet!

Välkommen till en fin och smakfullt inredd 4:a på en populär adress. Lägenheten är optimalt planerad där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Bra storlek på rummen, fina originadetaljer bevarade i kombination med moderna inslag och en härlig sydostvänd balkong i högt läge. Lägenheten står som en 3:a i lägenhetsförteckningen med nyttjas som en 4:a.

Karlskronavägen ligger med ett par minuters gångavstånd till både Björkhagen och Hammarbyhöjdens t-bana som tar dig till Skanstull på några minuter. Här bor du ett stenkast bort från Nackareservatet med rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. På morgonkvisten kan du inhandla nybakat stenugnsbakat bröd från det välrenommerade Caféet Bonne femme. Det är även enbart ett par minuters gångväg till Björkhagens skola. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.