Såld lägenhet på Karlsborgsvägen 13 i Hammarbyhöjden/Björkhagen
Hammarbyhöjden/Björkhagen

Karlsborgsvägen 13

Välkommen till en fantastisk 2:a med milsvid utsikt på Karlsborgsvägen!

Såld

Välkommen till en fantastisk 2:a med milsvid utsikt på Karlsborgsvägen!

Här finner ni en mycket fin 2:a belägen alldeles invid Nackareservatet på lugn återvändsgata. Här bor ni i ett oslagbart läge mellan natur, service och kommunikationer, i en välskött och skuldfri förening. Lägenheten präglas av fina ytskikt i samspel med bevarade originaldetaljer. Välproportionerad planlösning med gott om förvaringsmöjligheter och högt till tak (2,7m). Från det stora vardagsrummet når vi den högt belägna balkongen i bästa solläge. Utöver detta erbjuds ett smakfullt kök, ett väldisponerat sovrum med plats för dubbelsäng, ett stambytt badrum samt en hall med ypperlig förvaring. Välskött och skuldfri förening med god ekonomi. De boende har tillgång till en gästlägenhet, en bastu, flertal cykelförråd, två tvättstugor och två drop-in tvättstugor samt samlingslokal.

Karlsborgsvägen 13 ligger på ett par minuters gångavstånd till Hammarbyhöjden t-bana som tar dig till Gullmarsplan (på 3 minuter) och Södermalm på cirka 5 minuter. Utanför porten väntar Nackareservatet med rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer. Helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 250 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Exteriör

Omgivning

Planlösning