Såld lägenhet på Bildhuggarvägen 25 i Gullmarsplan/Globen
Gullmarsplan/Globen

Bildhuggarvägen 25

Fin 2:a på populära Bildhuggarvägen!

Såld

Fin 2:a på populära Bildhuggarvägen!

ACCEPTERAT PRIS! I hjärtat av Johanneshov, med bästa läget i Gullmarsplan och Globen finner du denna yteffektiva 2:a. Detta är en välplanerad lägenhet med fönster i två väderstreck som ger rikligt med ljus och rymd. En härlig möblerbar balkong mot föreningens lummiga baksida, ett bra planerat kök, ett rymligt sovrum, ett lättmöblerat vardagsrum och goda förvaringslösningar är bara några av attributen som beskriver denna bostad. Sammantaget är detta en fantastisk lägenhet och ett boende att trivas i.

Föreningen är välskött och läget är centralt med endast några minuters promenad från såväl Globen som Gullmarsplan där det finns suveräna kommunikationer som t-bana, tvärbana och bussterminal. Här bor man med innerstaden som granne och utanför dörren tar naturen vid med härliga klippbad vid Årstaviken. Denna bostad bör upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.