Såld lägenhet på Burspråksvägen 2 i Globen / Skärmarbrink
Globen / Skärmarbrink

Burspråksvägen 2

Optimalt planerad 2:a med centralt läge.

Såld

Optimalt planerad 2:a med centralt läge.

Välkommen till en perfekt planerad 2:a med toppenläge precis invid Globen. Lägenheten har välplanerade rum i bra storlek där varje kvadratmeter fyller sin funktion. Här bor du i en stabil och lågt belånad förening som äger marken.

Här bor du nära både shopping och nöjen, tvärbana och tunnelbana samt all annan tänkbar service. Citylivets begivenheter på Södermalm finns inom gångavstånd. En perfekt lägenhet för dig som vill ha närhet till såväl cityliv som vacker natur. Vid Globen finns ett brett serviceutbud, shopping och ett massivt nöjesutbud med konserter och olika typer av evenemang. Tele 2-arena breddar nöjesutbudet ytterligare. Både skärmarbrinks t-bana med flera trafikerade linjer och Globen, Gullmarsplan och Blåsuts t-bana ligger inom mycket kort avstånd från lägenheten vilket medför att det alltid är enkelt att ta sig till och från platser på ett smidigt och bekvämt sätt.

Ett stenkast bort finner du just Gullmarsplan som är känt för sina extremt goda kommunikationer. Där finns förutom T-banans gröna linje även en uppsjö av busslinjer som tar dig till stadens alla hörn samt utfart till många av de större vägarna såsom E4, 222 mot Nacka, 226 mot Huddinge och 73 mot Nynäshamn. Vacker natur hittar ni i Nackareservatet eller i Årstaviken med dess promenadstråk och badmöjligheter. Vill man åka skidor kan man på kort tid även ta sig till Hammarbybacken.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 475 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Exteriör

Omgivning

Planlösning