Såld radhus på Sten Bergmans väg 1 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Sten Bergmans väg 1

Fantastiskt radhus på barnvänliga Sten Bergmans väg!

Såld

Fantastiskt radhus på barnvänliga Sten Bergmans väg!

Välkommen till ett av få radhus i hjärtat av Hammarbyhöjden. Huset är i två plan och mycket välplanerat. Tack vare gavelläget strömmar det in ljus från tre väderstreck. Det finns två rejäla uteplatser, en som vetter mot gården med förmiddagssol och på baksidan finns en grön oas med eftermiddagssol. Entréplan har en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter, rymligt och smakfullt kök, öppet och socialt vardagsrum, stort förråd och ett kaklat badrum med tvättmaskin, torkskåp och grovtvätt-utrymme. På övervåningen 3 välplanerade sovrum, mycket förvaringsutrymmen och ett badrum med badkar. Möjligt att bygga om till 5 rum med 4 bra sovrum på övre plan.

Här kommer ni att bo i idylliska Hammarbyhöjden med nära till allt. Det finns närhet till kommunikationer, Nackareservatet ligger intill och på lagom promenadavstånd finns Globen, Tele2 Arena samt Sickla köpkvarter. Till Södermalm är det endast några minuters resväg. Området är mycket attraktivt med närhet till innerstan, till naturen och till nöjen.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

7 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Litzén

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.