Såld lägenhet på Skärmarbrinksvägen 25 i Skärmarbrink
Skärmarbrink

Skärmarbrinksvägen 25

Fin gaveltvåa högst upp i huset med balkong i söderläge!

Såld

Fin gaveltvåa högst upp i huset med balkong i söderläge!

Välkommen till en fin gaveltvåa högst upp i huset med fönster i tre väderstreck. Här bor du med gångavstånd från kommunikationer, natur och stadspulsen vid Södermalm. Ljus och genomgående med generösa fönster i tre väderstreck skapar ett härligt ljusflöde. Välproportionerad planlösning med luftiga och funktionella rum. Från det generösa vardagsrummet nås balkongen i soligt söderläge med många soltimmar. Utöver detta erbjuds ett fint kök med plats för matbord, ett väl tilltaget sovrum i ostört läge, ett stambytt badrum med badkar samt en hall med bra förvaring.

Lägenheten tillhör en välskött och solid förening som äger marken. Här bor ni med närhet till ett flertal olika kommunikationsmöjligheter via både Skärmarbrink, Blåsut och Globen. Gullmarsplan ligger enbart några minuter bort med hela dess utbud av olika kommunikationsmöjligheter som snabbt tar dig in till stan på enbart några minuter. Även Tele2-arena, Tolvan och Globen med alla trevliga evenemang ligger inom några minuters promenadavstånd. Du har också nära till härliga natur och strövområden. Detta är helt klart det bästa av två världar. Detta är en bostad som bör upplevas på plats. Helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

3 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.