Såld lägenhet på Mariestadsvägen 11 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Mariestadsvägen 11

UNDERBAR 2:A PÅ EN AV HAMMARBYHÖJDENS TREVLIGASTE ADRESSER!

Såld

UNDERBAR 2:A PÅ EN AV HAMMARBYHÖJDENS TREVLIGASTE ADRESSER!

Nu har ni chansen! Mysig 2:a där fördelarna är många. Här kan du flytta in och sen bara bo. Huset är beläget på populära Mariestadsvägen där du bor med ett centralt men lugnt läge. Lägenheten är välplanerad och rymmer allt du kan önska dig med fönster i två väderstreck, välplanerat kök, stambytt badrum, ett rogivande sovrum och sist men inte minst ett härligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp. Genomgående finns ett fint originalgolv och andra originaldetaljer bevarade. Husets entré vetter mot den bilfria baksidan där du hittar en av föreningens lummiga uteplatser.

Som boende på adressen tillhör du en stor och välskött förening från 40-talet. Lägenhetens läge möjliggör en härlig promenad eller löprunda i det angränsande Nackareservatet, sommartid med ett efterföljande kvällsdopp i Sicklasjön. Detta samtidigt som lägenheten bara ligger någon minuts promenad från tunnelbanan som tar dig in till Södermalm på några minuter. I Hammarbyhöjdens centrum finns mataffär, caféer, restauranger och även ett surdegsbageri där du kan inhandla frallor till lördagsfrukosten. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Ellen Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.