Såld lägenhet på Per Lindeströms väg 93B i Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Per Lindeströms väg 93B

Radhuskänsla med stora öppna ytor och uteplats med egen ingång!

Såld

Radhuskänsla med stora öppna ytor och uteplats med egen ingång!

Accepterat pris! I populära Hammarbyhöjden och alldeles invid Hammarbyskogen finner ni denna ytterst välplanerade och rymliga 3:a om 92 kvm. Gavelläge med fönster i två väderstreck och stor platsbyggd uteplats med trädäck som bidrar till en påtaglig radhuskänsla. Stora öppna ytor mellan kök och vardagsrum, fint inrett kök och badrum samt två väl tilltagna sovrum med mycket goda förvaringslösningar. Detta är en perfekt barnfamiljslägenhet med lite extra yta och trevlig altan som under de varma månaderna utgör en förlängning av bostaden.

Lägenheten ligger med ett privat och lugnt läge fritt från biltrafik och mot allmänning och Nackareservatet. Mycket centralt läge endast två gator från Hammarbyhöjdens centrum med välsorterad matbutik och suveräna kommunikationer som snabbt tar er in till innerstaden. Ett boende som kombinerar det bästa av flera världar. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Kontakta mäklaren för visning.

Visa mer
Slutpris

5 455 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.