Sparfvenfeltsgatan 5 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Sparfvenfeltsgatan 5

Såld

Välkommen till en fantastisk och insynsskyddad trea på populära Sparfvenfeltsgatan! Här bor du i en optimalt planerad bostad där varje kvadratmeter fyller sin funktion. Bostaden har en fin balans av fina originaldetaljer bevarade i kombination med moderna inslag.

Huset är omgivet av en magisk trädgård som tillhör föreningen med äppel- och plommonträd, odlingslotter, trädgårdsgrupper och grillplats. Här bor man i en välskött förening med väldigt god ekonomi och låg belåning. Läget är lugnt men ändå centralt. Det är 3 min promenad till Skärmarbrinks tunnelbana där två tunnelbanelinjer passerar, och bara 8 min promenad till Gullmarsplan som är en knutpunkt för tunnelbana, bussar och tvärbana. Dessutom finns ett antal restauranger och närservice i området. Hammarbyhöjden kombinerar det bästa av flera världar. Här bor ni centralt med endast några minuter till Södermalm och med Nackareservatet runt knuten.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.