Såld lägenhet på Hasselquistvägen 1 i Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Hasselquistvägen 1

Fantastisk gaveltvåa i en riktigt bra förening på populära Hasselquistvägen!

Såld

Fantastisk gaveltvåa i en riktigt bra förening på populära Hasselquistvägen!

Nu får ni äntligen möjlighet att förvärva denna fantastiska 2:a om 49 kvadratmeter. Här har du närhet till stadspuls, natur och bra kommunikationer. Bostaden erbjuder generösa ljusinsläpp, stora rum och utmärkta förvaringsmöjligheter. Fina golv, högt i tak och genomgående ljusinsläpp. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för soffhörna och ett hemmakontor. Köket är stort med dubbla fönsterpartier i två väderstreck med gott om utrymme för matbord. Sovrummet är stort med gott om förvaringslösningar och badrummet är modernt och fräscht. Vill du bo i en av områdets bästa föreningar som är lågt belånade och äger marken så har du hittat rätt.

Här bor du även i ett optimalt läge endast ett kvarter från centrum med några minuters promenad till matbutik, t-bana och övrig närservice. På ett kort gångavstånd finner du även Nackareservatet som erbjuder fantastiska naturupplevelser oavsett årstid. Detta är en bostad man bara inte får missa. Kontakta mig om du vill veta mer!

Visa mer
Slutpris

3 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.