Lidköpingsvägen 43 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Lidköpingsvägen 43

Fin 2:a (möjlig 3:a) på populära Lidköpingsvägen!

Såld

Fin 2:a (möjlig 3:a) på populära Lidköpingsvägen!

Välkommen till en fantastisk 2:a (möjlig 3:a) belägen på populära Lidköpingsvägen! Bostaden är ljus och genomgående med generösa fönster i två väderstreck vilket skapar ett härligt ljusflöde igenom lägenheten. Bostaden karaktäriseras av fina ytskikt i samspel med bevarade originaldetaljer. Välproportionerad planlösning med vackra och funktionella rum. För den som önskar går här att skapa ett ytterligare sovrum. Från vardagsrummet når du balkongen i soligt västerläge. Utöver detta erbjuds ett väl tilltaget sovrum i ostört läge, ett kök som renoverades 2014 med smarta förvaringslösningar och flera arbetsytor samt rymlig matplats, ett stambytt badrum i stilfullt utförande samt en välkomnande hall. Här bor ni i en välskött och stor förening.

Lidköpingsvägen 43 ligger på ett par minuters gångavstånd till Hammarbyhöjden t-bana som tar dig till Skanstull på 5 min. En kort promenad till Nackareservatet med rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. Här kan du på morgonkvisten inhandla nybakat stenugnsbröd från det välrenommerade Caféet Bonne femme. Det finns även flertalet andra mysiga restauranger att besöka i närområdet.

Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. Föreningen har flera lummiga innergårdar och det finns möjlighet att hyra deras fina lokal för tillställningar och sammankomster. Detta är en utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer. Helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 760 000 kr

Ansvarig mäklare
Sanna Pickelner

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.