Malmövägen 34 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Malmövägen 34

Fin tvåa på populära Malmövägen!

Såld

Fin tvåa på populära Malmövägen!

Nu ges möjligheten att förvärva en fantastisk tvåa på populära Malmövägen, inbäddad i lummig grönska. Ljust och insynsfritt läge med generösa fönster skapar ett härligt ljusflöde. Bostaden karaktäriseras av smakfullt fina ytskikt i samspel med bevarade originaldetaljer. Välproportionerad planlösning med vackra och funktionella rum. Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen i soligt söderläge med lummig utsikt. Utöver detta erbjuds ett väl tilltaget sovrum i ostört läge, ett stambytt badrum i stilfullt utförande samt en hall med ypperlig förvaring i inbyggda garderober. Välskött förening med god ekonomi.

Malmövägen ligger på ett par minuters gångavstånd till Hammarbyhöjden t-bana som tar dig till Skanstull på 5 min. Ett stenkast från Nackareservatet med rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. Här kan du på morgonkvisten inhandla nybakat stenugnsbröd från det välrenommerade Caféet Bonne femme som bara ligger ett stenkast bort. Det finns även ett populärt gym som bara ligger en minut ifrån bostaden. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 600 000 kr

Ansvarig mäklare
Sanna Pickelner

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.