Fyrskeppsvägen 98 Kärrtorp
Kärrtorp

Fyrskeppsvägen 98

Trevlig lägenhet & planlösning - Balkong mot allmänning - Renoveringschans

Såld

Trevlig lägenhet & planlösning - Balkong mot allmänning - Renoveringschans

Välkommen till denna trevliga familjebostad, möjligheternas 3:a på populära Fyrskeppsvägen.

Här finns alla förutsättningar att med den fina planlösningen, ljuset och läget, skapa ett drömboende med färg och inredning efter eget tycke och smak.

Lägenheten är genomgående med stora fönster i väster och öster. Kök med matplats. Stort vardagsrum med med vackert parkett på golvet. Mysig balkong med sol från lunch till kväll. Två rymliga sovrum. I lägenheten finns gott om bra garderober och till lägenheten hör dessutom två förråd.

Trevlig förening med väl underhållna fina tidstypiska hus från slutet av 40-talet. Föreningen omfattar 199 lägenheter varav 13 stycken hyresrätter (dold tillgång).

I Kärrtorp får du det bästa av två världar - absolut närhet till city i en lugn och pittoresk miljö. Naturskönt läge med Nytorps Gärde med bland annat fotbollsplaner, utegym, promenadstråk och utomhusbad. Ett stenkast bort ligger trevliga Café Santa Fé och uppskattade kvartersrestaurangen Nytorpet. Nära ligger även populära Nackareservatet med sina långa motionsslingor, elljusspår, golfbana och flera sjöar.

Välkommen på visning av en lägenhet med stor potential!

Visa mer
Slutpris

3 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.