Finn Malmgrens väg 77 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Finn Malmgrens väg 77

MYCKET FIN 2:A HÖGT UPP I HUSET - HÄRLIG BALKONG - GRANNE MED NACKARESERVATET!

Såld

MYCKET FIN 2:A HÖGT UPP I HUSET - HÄRLIG BALKONG - GRANNE MED NACKARESERVATET!

Välkommen till denna trevliga 2:a med balkong i sydostläge och sol från morgon till eftermiddag. En ljus genomgående lägenhet med högt i tak, högt upp i huset i vackra omgivningar. Ett trevligt vardagsrum med utgång till balkong mot lugn gata. Stort rofyllt sovrum med utsikt mot naturen och Hammarbybacken. Kök i fint skick. Helkaklat badrum med golvvärme och en trevlig hall med bra förvaring. Här blandas moderna lösningar med bevarade originaldetaljer så som spanjoletter, parkettgolv samt takhöjd på 2,7 m.

Välskött engagerad förening med god ekonomi och låga avgifter.

Läget är ett av dom bästa i Hammarbyhöjden.

Här bor ni precis intill Nackareservatet med sina unika ströv-och friluftsområden, och har samtidigt nära till innerstan med tunnelbana eller cykel.

I reservatet finns bland annat Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountainbikebanor. I närheten finns även golfbana och utegym. Vintertid erbjuder längdåkning i Hellasgården och utförsåkning i Hammarbybacken med magisk utsikt över hela Stockholm.

Ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 575 000 kr

Ansvarig mäklare
Gabriel Gawell

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.