Såld lägenhet på Per Lindeströms väg 115 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Per Lindeströms väg 115

Smakfullt renoverad 2:a med öppen spis och härlig utsikt mot Hammarbycken!

Såld

Smakfullt renoverad 2:a med öppen spis och härlig utsikt mot Hammarbycken!

I hjärtat av Hammarbyhöjden ligger denna renoverade och fina funkis 2:a. Lägenheten har ett flertal fina originaldetaljer bevarade i kombination med moderna inslag. Bostaden har bland annat ett modernt renoverat kök med dubbla fönsterpartier och ett rymligt, ljust vardagsrum med en öppen spis, en balkong med utsikt mot Hammarbybacken, ett renoverat badrum samt ett rofyllt sovrum med mycket gott om förvaring. Lägenheten är i ett genomgående fint skick och har fina golv, högt i tak samt en mycket tilltalande planlösning med gott om förvaring.

Här bor du i en solid och bra förening med god ekonomi, låg belåning och med fem hyresrätter kvar som kan ses som dolda tillgångar. Bostaden är belägen centralt i området med Nackareservatet inom kort promenad, Södermalm inom cykel- och gångavstånd samt med enbart en kort promenad till T-bana Skärmarbrink eller Hammarbyhöjden. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 920 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.