Hammarbyhöjden

Finn Malmgrens väg 18

SÅLD

Välkomna in till denna fantastiska tvåa med balkong i soligt söderläge, ett stenkast från Hammarbyhöjdens centrum. Välplanerad lägenhet där varje kvadratmeter fyller sin funktion och med ett härligt ljusinsläpp. Bostaden präglas av genomgående fina ytskikt med bevarade originaldetaljer och smarta inredningslösningar. Utöver detta erbjuds ett generöst vardagsrum, smakfullt renoverat kök, ett väldisponerat sovrum, ett stambytt badrum med badkar och en hall med ypperlig förvaring i originalgarderober. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi.
Området är mycket populärt och läget kan inte vara bättre. Hammarbyhöjdens tunnelbanestation ligger någon minuts promenad bort. Härifrån når man stan på under 10 minuter. På Finn Malmgrens väg finner du även mataffär, butiker, gym, café Bonne Femme och restauranger. Här bor ni med närhet till både storstadens puls och härligt friluftsliv året om med kort avstånd till Nackareservatet, Stockholms enda skidbacke och badplats vid Sicklasjön.

Visa mer
Slutpris

2 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Mokos

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.