Hammarbyhöjden

Hasselquistvägen 13

Fantastisk 2:a (möjlig 3:a) högst upp i huset på populära Hasselquistvägen!

SÅLD

Fantastisk 2:a (möjlig 3:a) högst upp i huset på populära Hasselquistvägen!

Varmt välkommen till denna ljusa och fina 2:a högst upp i huset. Lägenheten är optimalt planerad med bra storlek på alla rum, fina golv, hög takhöjd och med ett genomgående ljusinsläpp. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för både soffhörna och hemmakontor. Köket är stort med dubbla fönsterpartier och gott om utrymme för matbord. För den som önskar så kan köket delas av och istället skapa ett extra rum. Sovrummet är stort med gott om förvaringslösningar och badrummet är fräscht samt stambytt. Här bor du i en av områdets bästa föreningar som både är skuldfria och äger marken.

Här bor du med ett optimalt läge endast ett kvarter från centrum med några minuters promenad till matbutik, t-bana och övrig närservice. På ett kort gångavstånd finner du även Nackareservatet som erbjuder fantastiska naturupplevelser oavsett årstid. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 390 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.