Stadskajen 8 Nyhamn
Nyhamn

Stadskajen 8

Ett enastående hem med två balkonger på förstklassigt läge!

Till salu

Ett enastående hem med två balkonger på förstklassigt läge!

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 6 800 000 kr
  • Boarea: 116.6 kvm Föreningens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 4 av 5, hiss finns
  • Avgift: 4 245 kr I månadsavgiften ingår värme och vatten.
  • Förening: Brf Stadskajen
  • Område: Nyhamn, Landskrona
eller högstbjudande

6 800 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Stadskajen 8

Centralt belägen i Landskronas historiska stadsmiljö ligger denna fantastiska lägenhet med utsikt och kontakt med vattnet. Kvarteret Stadskajen delas i två vinkelställda byggnader med underjordiska garagevåningar och har en inbjudande utformning som andas pondus.
På första parkett från den inglasade balkongen på hela 18 kvm bjuds det på storslagen utsikt över hamninloppet i väst, Köpenhamn med storstadspulsen i söder och den lummiga och vackra Citadellparken i norr. Läget lämnar inget att önska och likaså lägenheten. Den väldisponerade interiören fördelar sig på två badrum, varav ett med tvättmaskin och torktumlare, tre sovrum i varierande storlekar med tillhörande garderober samt klädkammare. Lägg därtill en väl tilltagen yta i vardagsrum mot det avgränsande köket med matplats. Från ett av lägenhetens sovrum finns en mindre balkong perfekt passande att avnjuta frukosten på tillsammans med solens morgonstrålar och vy över innergården. För en så bekväm livsstil som möjligt har du lyxen att kunna ta hissen från lägenhetens våningsplan hela vägen ner till garaget. Brf Stadskajen är en välskött förening med en stabil ekonomisk position då de har flera hyresgäster i föreningen med garanterade hyresintäkter fram till 2028. Vi utlovar trivsel i detta hem på förstklassigt läge. Hjärtligt välkomna!

Interiör

Med hissen upp till fjärde våningen finns entrén till denna fantastiska lägenhet som välkomnar med en fin vy redan i entrén över hemmet. Här möts blicken av den väl tilltagna öppna ytan i vardagsrummet som har en fin social samvaro till kök och den inglasade balkongen.

Vardagsrummet är hemmets mittpunkt och härifrån nås alla sovrum samt badrum från. Det första badrummet finns i anslutning till hall och är försett med dusch med vikbara duschväggar, handdukstork och ljust kakel och klinker i beige färgskala. Det andra badrummet i anslutning till sovrum är även det försett med dusch med vikbara väggar och har vitt kakel på väggar samt klinker i Marrakech-stil. I detta badrum finns även tvättmaskin och torktumlare med avlastningsyta och skåp ovanför för extra förvaring.
Mellan de två badrummen finns två sovrum, varav ett är master bedroom med skjutdörrsgarderober och det andra sovrummet i lite mindre storlek med klädkammare. I detta sovrum finns en cappucinobalkong med trevlig vy över innergården.
Lägenhetens tredje sovrum med en rymlig klädkammare nås även det från vardagsrummet men bjuder istället på utsikt över kajen.

Det stilrena ljusgrå köket från Ballingslöv som finns i anslutning till vardagsrum har en trevlig matplatsdel vid fönstret. Diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd är integrerat och köket är även utrustat med energisnåla maskiner i rostfritt utförande från Siemens. Induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, mikro samt spiskåpa i rostfritt utförande kopplad till FTX. Till köket är det tillbyggt en del vid matplatsen för extra förvaring samt yta för hushållsmaskiner eller dekorationer.
Från vardagsrummet finns två altandörrar som leder ut till lägenhetens hjärta, den fantastiska inglasade balkongen på hela 18 kvm med fantastisk utsikt både i norr och söderut. Som gjord för njutbara kvällar året runt.

Hela lägenheten präglas av öppenhet, ljus och rymd med genomgående planlösning tillsammans med fantastisk utsikt över såväl hamninlopp som kajpromenader och lummig parkmiljö mot Citadellet.
Vita väggar och vackert vitpigmenterad enstavsekparkett är genomgående för hela lägenheten.
Den gemensamma innergården utgör kvarterets lugna gröna oas. Träd, gräs tillsammans med växter skapar en speciell karaktär som följer helheten. Lugnt, stiligt och rogivande.

Ett hem på förstklassigt läge som sätter guldkant på tillvaron!

Visa mer

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 245 kr, I månadsavgiften ingår värme och vatten.
Antal rum
4 rum
Boarea
116.6 m² Föreningens information
Våning
4 av 5, hiss finns
Andel i förening
3,19832 %
Kommentar till andelstal
Andelstal ekonomisk plan 3,19832000
Andelstal exklusive kapital 3,07171000

Föreningen

Namn
Brf Stadskajen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
44 lägenheter, 4 lokaler
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 233 kr
Pantsättningsavgift
486 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Landskrona Nyhamn 3 i Landskrona kommun med därpå uppförda byggnader med 44 lägenheter och 4 lokaler. byggnaderna är uppförda 2018. Fastighetens adresser är Sofia Albertinas Plats 1-5, Stadskajen 2-10 samt Södra långgatan 1 A-C.
Föreningen upplåter 44 lägenheter med bostadsrätt och 4 lokaler samt ett garage med hyresrätt.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och där tillhörande mark för permanent boende åt medlemmarna för nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt.

Bostadsrättsföreningen registrerades 2016-08-16. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerade 2018-06-11 och nuvarande stadgar registrerades 2021-12-03 hos Bolagsverket.

Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskatelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening.
Information om månadsavgiften
I månadsavgiften ingår värme och vatten.
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen höjde årsavgifterna från och med 1 januari 2022 med 1%.
Tv och Bredband
Fiber
Gårdsplats
Trevlig innergård i anslutning till Hotel Öresund Conference & Spa.
Gemensamma utrymmen
Förrådsutrymme finns till varje lägenhet.
Parkering
Garageplats, i underjordiskt garage, finns till varje lägenhet. Ca 631 kr/ månad.
FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har under räkenskapsåret utfört reparationer för 28 542 kr och har i dagsläget inga planerade underhåll.
Tidigare underhåll har varit ny armatur i garage samt rengöring av pumpgrop och installation av vattenutkastare. Detta utfördes 2020.

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
FTX
Hiss
Ja

Ekonomi

eller högstbjudande
6 800 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
12 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
12 000 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2020-04-23
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
86 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

På Nyhamn bor man vackert vid vattnet i centrala Landskrona. Skulpturparken länkar samman Nyhamn med Kasernplan. Nyhamns centrala läge innebär närhet till Landskronas stora utbud av matbutiker, shopping och service.

Här från Nyhamn har man även nära till det vackra citadellsområdet och Landskronas stora friluftsbad Citadellbadet. Badet är öppet under sommarmånaderna och ibland även öppet för vinterbad. Det är gångavstånd till konsthallen och museet som arrangerar många utställningar och vernissager.

I närheten finns det flera förskolor och skolor att välja mellan. Bussen från Sofia Albertina kyrka tar dig till Landskrona tågstation på några minuter.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.