Såld villa på Orkidévägen 9 i Tyresö strand
Tyresö strand

Orkidévägen 9

Fantastisk familjevilla belägen längst in på återvändsgata i populära Tyresö strand!

Såld

Fantastisk familjevilla belägen längst in på återvändsgata i populära Tyresö strand!

OBS! Såld innan visning därmed är söndagens visning inställd!

Välkommen till Orkidévägen 9 och denna välplanerade familjevilla belägen i Tyresös mest eftertraktade område nära kommunikationer, skolor, natur och skärgård!

- Flexibelt tillträde (1-6 månader)
- Hela övervåningen är renoverad 2019/2020
- Smart planlösning och braskamin
- Lättskött tomt och Insynsskyddad baksida
- Möjlighet att bygga både pool och garage på tomten
- Bekvämt boende i vardagen med närhet till allt familjen önskar i omgivning
- Skolor/förskolor, kommunikationer samt Strandtorget ligger bara en kort promenad bort
- Skärgårdsnära miljö med båtklubbar, strandbad och naturreservat runt hörnet

När du kommer in i villan möts du av en stor och luftig hall med gott om plats för möblering och avhängning. I anslutning till entrén finner ni en praktisk wc. Vidare in finner ni även det stora badrummet som har ett stort bubbel badkar, kommod och toalett.

Till vänster om hallen finner ni det rymliga köket med generöst ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck med ett fullt utrustat och arbetsvänligt kök som bjuder gott om förvaring och bra arbetsytor för den hängivna hemmakocken. I köket finns ett stort matbord med plats för ett större sällskap och härliga middagar. Den rymliga tvättstugan finns i anslutning till köket och är inredd med tvättmaskin, arbetsbänk med över-och underskåp samt linneskåp.

Vardagsrummet är stort och ljust tack vare många fönster i rad. Här finns det plats för en större soffgrupp och möblemang samt matplats. Den moderna och värmegivande kaminen ger även extra mysfaktor under kallare årstider.

Sedan finns det tre rymliga sovrum varav det ena med utgång till baksida och den trädäckade altanen som ligger i ett insynsskyddat läge mot skogen.

Övre plan är totalrennoverad 2019/2020! Här har man valt exklusiva val som till exempel marmor i köket . När du kommer upp från trappen nås du av det exlusiva köket och det fina duschrummet som har golvvärme, dusch, tvättmaskin, wc, kommod och överskåp. Sedan finns ett allrum som rymmer både soffgrupp och matgrupp. Sedan finns ett stort sovrum och två mindre sovrum på detta plan vilket gör detta till ett perfekt generationsboende!

Huset är beläget på en av dom bästa tomterna i området då den ligger på en lugn återvändsgata med naturen som närmsta granne. Här finns möjligheten att bygga ett garage, atterfallshus eller pool för den som önskar. Tomten är även lättskött då det är relativt mycket skogstomt på baksidan som även gör läget extremt avskilt och privat i kombination med att endast ha några minuters gång till närmsta badplats och busshållplats.

Området Tyresö Strand är ett mycket exklusivt och populärt område i natursköna Tyresö. I lugn skärgårdsmiljö har man direkt närhet till populära Strandbadet, båtklubbar, lekplatser samt Erstaviks naturreservat. Spendera sommardagarna på stranden och vinterdagarna på Erstavikens is. På korta avstånd finner vi även Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel (Coop). Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info eller boka privatvisning!

Visa mer
Slutpris

7 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.