Såld radhus på Lyckogången 30 i Sofieberg
Sofieberg

Lyckogången 30

Enplanshus med gavelläge!

Såld

Enplanshus med gavelläge!

Nu finns möjligheten att förvärva ett eftertraktat enplansradhus på familjevänliga Lyckogången! Här finns allt på ett och samma plan med ett fantastiskt gavelläge.

- Gavelläge
- Mysigt enplansradhus
- Öppen och välplanerad planlösning
- Garage finns i länga och gemensam tvättstuga
- Trevlig samfällighetsförening med familjär känsla.
- Nära natur, vatten, förskola och skola, kommunikationer och butiker.

Varmt välkommen till Lyckogången 30 och detta hemtrevliga enplansradhus. Här möts vi av en mysig entré med praktiskt klinkergolv. I anslutning till hallen finns ett duschrum med dusch, wc och kommod. Vidare in finner ni det praktiska köket i öppen anslutning mot vardagsrummet. Innanför köket finns en tvättstuga. Sedan finns två stora sovrum, varav ena enkelt går att göra till två mindre sovrum. Det större sovrummet har god förvaring i garderober. Fantastiskt fint ljusinsläpp tack vare flera stora fönster i fil som blickar ut mot den härliga altanen och trädgården. Den inhängande framsidan har även ett praktiskt förråd för förvarning.

Hela Lindeområdet är mycket omtyckt och här finns en gemensamhetslokal, en tvättstuga, samt en liten roddbåt som man kan ta del av genom samfälligheten. Garage i länga ingår i samfällighetsavgiften, och för dem som pendlar är det nära till den intilliggande busshållplatsen med täta avgångar mot Gullmarsplan, Tyresö C, Trollbäcken och mot Haninge och Nacka. Under pendlingstid avgår även direktbussar mot Vattugatan intill Stockholm Central.

På kort avstånd finns Trollbäcken Centrum med god service så som matbutiker, vårt mäklarkontor (SMH), florist, vårdcentral, bageri, kötthandel och restauranger nås på ett par minuters avstånd.

Storhandla? Ica Maxi finns 10 min bort. I omnejd finns skolor och förskolor, fin natur och trevliga promenadstråk. Oavsett årstid finns härliga utflyktsmål att göra. Drevviken erbjuder massor av aktiviteter, vad sägs om att paddla kanot, fiske, bada eller skridskoåkning? Kanske en härlig promenad och lunch vid Kumla Herrgård eller Tyresö handelsträdgård?

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Visa mer
Slutpris

3 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.