Såld lägenhet på Lövskogsvägen 7 i Skogsstaden i Tyresö
Skogsstaden i Tyresö

Lövskogsvägen 7

Mysig fyra med inglasad balkong i ett av Tyresös mest omtyckta områden!

Såld

Mysig fyra med inglasad balkong i ett av Tyresös mest omtyckta områden!

Välkomna hem till denna mysiga och sociala fyra med alla rätt!

- Helinglasad balkong med möjlighet att öppna helt
- Social planlösning
- Ordentliga sovrum med god förvaring
- Fräscht badrum med badkar
- Gästtoalett med dusch
- Goda förvaringsmöjligheter
- Bra kommunikationer
- Nära till naturområde
- Stabil förening med god ekonomi

I entrén möts du av en praktisk hall med gott om plats för avhängning tack vare en stor spegelgarderob! Vidare in i lägenheten möts ni av en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. De sociala delarna är stora och här finns gott om plats för umgänge och trevliga familjemiddagar! Från köket nås även den rymliga balkongen med en lugn och lummig omgivning omkring sig. De tre sovrummen är i bra storlek och välplanerade. I Master bedroom finns det en platsbyggd garderob med gott om förvaringsmöjligheter! De övriga två sovrummen kan fungera toppen som gästrum, barnrum eller kontor. Badrummet är ljust, rymligt och utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Även en gästtoalett med dusch finns. Lägenheten har även tillgång till ett förråd precis bredvid ytterdörren.

Här har ni ett riktigt bekvämt boende i lugna Skogsstaden, nära till både naturområden, skolor, lekplats och centrala Tyresö! Närmaste busshållplats är Bergfotens skola där direktbussar går mot Stockholm City eller Gullmarsplan.

Föreningen Brf Skogslunden är en stabil förening som består av 64 lägenheter fördelade på fyra hus. Naturen i omgivningen har bevarats, och husen byggs runt en bergknalle med skog och grönområden som ramar in området. Kullen ligger i sikte från lokalgatan i området och runt omkring finns ytor för lek och spel samt fina gångvägar.

Ekonomisk och teknisk förvaltning hanteras av SBC Föreningen har en egen hemsida:

https://brfskogslunden.bostadsratterna.se

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

4 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.