Såld lägenhet på Barrskogsvägen 6 i Skogsstaden i Tyresö
Skogsstaden i Tyresö

Barrskogsvägen 6

Hemtrevlig och social fyra med inglasad balkong!

Såld

Hemtrevlig och social fyra med inglasad balkong!

Äntligen finns en av dom populära fyrorna med stor inglasad balkong till salu!

Varmt välkommen till Barrskogsvägen 6 och detta suveräna hem belägen på lugn och hemtrevlig gata i populära Tyresö Skogsstad. Här erhåller ni ett modernt och praktiskt boende med skogspartier i omgivningar som skapar en karaktär på ditt leverne som är få förunnat. Detta med direkt närhet till skolor, dagligvaruhandel, Centrum, gym, insjöbad samt pendlingsbussar som tar dig till Stockholm City på under 25 min må vara det bästa av två världar.

- Stor inglasad balkong
- Social planlösning
- Tre väl tilltagna sovrum
- Fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Gedigen klädkammare
- Direktbuss till Gullmarsplan (19 min) & Centralen (28 min)
- Lugnt och tryggt område med fina omgivningar
- Bra förening med stabil ekonomi och garage
- Lediga parkeringsplatser finns i föreningen
- Nära till bussar, gym (Sats/Actic), matbutik, Tyresö centrum

Bostaden som har en optimal planlösning bjuder in till härliga sociala tillställningar men erbjuder också en hög mysfaktor för den lugna hemmakvällen. Med sina ljusa väggar och stora fönster förmedlas ett lugn och en härlig känsla genom hela lägenheten. Köket som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet har allt man kan behöva för att få vardagslivet att fungera. I och med den öppna planlösningen erbjuder bostaden en social känsla mellan middagsbordet och soffhänget. Från vardagsrummet når du bostadens stora och inglasade balkong som möjliggör balkonghäng långt in på hösten och tidiga vårdagar.

Lägenhetens tre sovrum är väl tilltagna och här finns plats för både förvaring och sängar. I bostaden finns ett helkaklat badrum och en wc med målade väggar som båda är inredda med eleganta materialval.

ATT BO I SKOGSSTADEN:

Närområdet bjuder på skandinavisk skog, bergsknallar, blåbärsbuskar samt trevliga uteplatser/lekplats i en härlig mix. Närhet till Centrum, promenadstråk, matbutiker, skolor, bad, idrottsanläggningar samt gym som SATS, Actic och Friskis höjer bekvämligheten ännu en nivå. Direktbussar avgår från hållplats endast 1 min bort och tar dig direkt till Stockholm City samt Gullmarsplan, perfekt för den som pendlar till jobbet. Parkeringar löper längs med Barrskogsvägen samt finns på närliggande parkeringsplats.

På det stora hela ett fantastiskt boende i natursköna Tyresö där stadens puls aldrig är långt borta.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Visa mer
Slutpris

4 250 000 SEK

Ansvarig mäklare

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.