Såld lägenhet på Vendelsövägen 60B i Trollbäcken
Trollbäcken

Vendelsövägen 60B

Elegant och nyproducerad trea med balkong och öppen planlösning!

Såld

Elegant och nyproducerad trea med balkong och öppen planlösning!

Varm välkomna till denna välplanerade och yteffektiva trea om hela 79 kvadratmeter. Bostaden som har genomgående fina ytskikt präglas av en elegans och ett lugn som följer med genom hela lägenheten. Det som gör bostaden unik för sitt slag är den omsorg som lagts ner på det specialritade köket, detaljerna som skapar den varma känslan och det vackra ljusinsläppet.

- Nyproducerad
- Hög standard på materialval
- Fina ytskikt
- Modernt och stilrent kök
- Två stora sovrum
- Balkong

Från hallen når du bostadens fräscha och välplanerade badrum med wc, tvättställ, kommod och duschmöjligheter. Vidare in i bostaden möts du av det stilrena ek-köket som bjuder in till stora sociala tillställningar och trevliga middagar med nära. I öppen planlösning till köket har du vardagsrummet med plats för mysigt häng och långa filkvällar. Från vardagsrummet och vidare in mot bostadens ena sovrum har du möjlighet till att skapa en mindre kontorsyta med rum för alla nödvändigheter till hemmakontoret. De två sovrummen präglas av ett lugn och ett avkopplande ljusinsläpp. Från det ena sovrummet når du balkongen som ligger med ett lugnt läge mot föreningens innegård.

I Brf Södergård 4 bor du i nyproducerade lägenheter med ett centralt läge med närhet till trollbäckens alla naturstråk, goda kommunikationsmöjligheter och handel i form av både livsmedelsbutiker, shopping och mysiga caféer. Föreningen har 98 lägenheter och är en äkta förening.

Visa mer
Slutpris

3 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.