Såld lägenhet på Siklöjevägen 10 i Centrala Tyresö
Centrala Tyresö

Siklöjevägen 10

Superfin 2,5:a med radhuskänsla!

Såld

Superfin 2,5:a med radhuskänsla!

Äntligen finns en av dom populära mini 2,5a med stor uteplats i västläge till salu!

Välkommen till högt eftertraktade Siklöjevägen 10 och detta fina hem med en charmant och social planlösning, god förvaring samt en enorm uteplats med sol hela dagen och kvällen. Stillsamt och lugnt område med närhet till golfbana, rackethall, fina strövområden samt centrum och dess fulla utbud på behagligt avstånd.

- Uteplats i dags- & kvällssol
- Fina och ljusa ytskikt rakt igenom
- Går att använda bostaden som en trea
- Öppen och ljus planlösning mellan kök, matplats & vardagsrum
- Hälsosam och stabil förening med bra ekonomi
- Närhet till bussar, centrum, gym, natur och idrottsanläggningar.

Väl i bostaden möts vi av en välplanerad hall med god förvaring för ytterkläder i garderob samt en rymlig klädkammare som rymmer mängder av förvaring. Från hallen når vi även det helkaklade duschrummet i stilrena färger där det erbjuds klädvårdsdel med tvättmaskin, torktumlare samt ovanstående arbetsbänk samt dusch.
Vidare in i bostaden finner du det stora sovrummet som har gått om plats för dubbelsäng och större garderob för förvaring. I anslutning till sovrummet finns lägenhetens förråd som är ca 4,5 kvm och detta används idag som ett extra sovrum.
Vardagsrummet, matplatsen och köket är en enhet i symbios som gör denna yta till en optimal social plats för dig att spendera tid med vänner och familj. Den goda rymden erbjuder även stora möjligheter att inreda och möblera som önskvärt, bara din fantasi sätter ribban. Matplatsen rymmer ett avlångt bord eller ett runt bord för ett sällskap på fyra-sex personer. Köket är välutrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och gott om skåp för förvaring i stilren vit färg. Sovrummet rymmer dubbelsäng och är även utrustad med garderobsvägg.
Vi sparar väl det bästa till sist? Den stora lyxiga uteplatsen. Här har du alla möjligheter för att skapa en mysig loungehörna för avkoppling på en sidan, medan den andra med fördel kan inredas med matgrupp. Här finns även bygglov för att sätta upp ett staket runt uteplatsen och denna uteplats skapar en radhuskänsla!
Bostaden har säkerhetsdörr och här är det med andra ord bara att flytta in och trivas i första stund!

Omgivningarna är utmärkta för såväl singeln, paret som familjen med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel. Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats ett par minuters promenad bort. I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader. Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt badsjö finns att tillgå i närområdet. På det stora hela ett lugnt och fantastiskt boende i natursköna Tyresö där vardagens puls aldrig är långt borta.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info eller boka en privatvisning!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.