Såld lägenhet på Lövskogsvägen 1 i Skogsstaden i Tyresö
Skogsstaden i Tyresö

Lövskogsvägen 1

Modern 4:a i underbara skogsstaden!

Såld

Modern 4:a i underbara skogsstaden!

Äntligen finns denna ljusa och välplanerade 4:a på Lövskogsvägen 1. Här bor ni på ett lugnt område och naturskön återvändsgata med skandinavisk skog, bergsknallar, blåbärsbuskar samt trevliga uteplatser/lekplats i en härlig mix.

- Genomgående nya ytskikt
- Balkong med EM/kvällssol och utsikt mot skogen
- Fina och många materialval
- Välplanerad lösning med trevliga materialval
- Stort förråd beläget i anslutning till entré för bostaden
- Lugnt och tryggt område med fina omgivningar
- Nära till allt som kan önskas för paret eller familjen

När du kommer in i lägenheten möts du av en inbjudande hall. I anslutning till hallen når ni både gäst-wn och det större badrummet. Lägenheten har tre generösa sovrum, kvalitetskök från Marbodal, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och rymlig klädkammare. Genomgående fina ytskikt och hela lägenheten har stora fönsterpartier som ger ljusflöden som är få förunnat! Addera en mysig balkong med plats för matgrupp eller cafébord. Här kopplar du av efter arbetsdagen, äter middag i kvällssolen och njuter av vyn över den lummiga miljön som ackompanjeras med fågelsång som din egna orkester. Ett stort plus är att lägenheten har ett stort förråd med god rymd som ligger vägg i vägg, allting nära till hands!

Närområdet bjuder på allt som går att önska med skogspartier, bergsknallar samt lekplatser för de mindre. Tyresö Centrum, matbutiker, skolor, idrottsanläggningar, naturområden samt insjöbad finns på bekväma avstånd. Direktbussar avgår från hållplats ett stenkast bort och tar dig till Stockholm City på under 25 min, perfekt för den som pendlar. På det stora hela ett fantastiskt boende i natursköna Tyresö där stadens puls aldrig är långt borta.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Visa mer
Slutpris

4 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.