Såld lägenhet på Bollmorabacken 23 i Centrala Tyresö
Centrala Tyresö

Bollmorabacken 23

Nyproducerad och kvadratsmart etta belägen på våning 5 i hjärtat av Tyresö!

Såld

Nyproducerad och kvadratsmart etta belägen på våning 5 i hjärtat av Tyresö!

OBS! Visning sker i visningslägenhet på bollmorabacken 21 (vån 1)!

Varmt välkomna till en nyproducerad lägenhet med hög standard på Bollmorabacken 23 där varje kvadratmeter har nyttjats till fullo. I ett extremt centralt läge erbjuds nu möjlighet att bli den första att få flytta in i denna superfina bostad som genomgående andas elegans och nyskick.

Bostaden är belägen på våning fem och har en härlig balkong mot den grönskande innergården, fullutrustat kök med hög kvalitet, ett helkaklat badrum med tvättdel samt en alkov. Garage nås från hiss och Tyresö centrum ligger några minuters gångavstånd med tillgång till allt man kan önska sig i vardagen.

- Flexibelt tillträde
- Balkong
- Smart planlösning och hög standard
- Marbodal kök och helkaklat badrum
- Stor och nytänkande förening med god ekonomi
- Låg avgift
- Varmgarage i huset nås från hiss
- Gångavstånd till Tyresö centrum
- Fantastiska kommunikationer in till Sthlm City
- I närheten finns fantastiska kommunikationer, grönområden och vatten

Här bor ni i ett bekymmerfritt boende och här det bara att flytta in och trivas från första stund! Modern nyproduktion med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Den öppna planlösningen gör att lägenheten känns inbjudande och luftig.

När ni kommer in i lägenheten möts ni av en praktisk hall med både städskåp och flera garderober för god förvaring. I anslutning till hallen finns det helkaklade badrummet med fina materialval som ger känsla av elegans. Badrummet är inrett med toalett, kommod med handfat med spegel, tvättdel med kombinerad torkfunktion/torktumlare och arbetsbänk.

Vidare in i lägenheten finner ni en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I detta rum finns även en alkov med två garderober som kan skärmas av för att skapa ett separat sovrum.

Fint Kök från Marbrodal med ljusgråa luckor och bänkskiva i mörkgrå laminat. Stänkskydd i kakel mellan bänk och överskåp samt belysning under väggskåp. Integrerad kombinerad kyl/ frys, diskmaskin, ugn och induktionshäll. Integrerad fläkt ovanför spis.

Stora fönster och balkongdörren ger rikligt ljusinsläpp till lägenheten. Från detta rum når man den stora och härliga balkongen vänd mot den trevliga innergården. Till lägenheten hör ett källarförråd och lägenheten har säkerhetsdörr.

Här saknas inget så med andra ord är det bara att flytta in och trivas från första sekund!

Brf Almandinen består av totalt 145 nyproducerade bostadsrätter byggda av SPG (Fastighetsbolaget Scandinavian Property Group) och NCC. På gångavstånd finner du bussen som går direkt in till stan dygnet runt, och du har även Tyresö Centrum som granne. Där finns allt från restauranger, matbutiker, klädbutiker, systembolaget, apotek, vårdcentral och mycket mer. I närområdet finns också paddel, gym, Tyresö golfbana samt mycket natur, sjöar, hav och härliga gångstråk för den som gillar långa promenader.

Almandinens fyra lamellhus byggs i två par, med varsin grön gård mellan sig. Här har tomtens nivåskillnader ställt krav på arkitekten att tänka till. Resultatet är en smart lösning som utnyttjar den befintliga markens nivåer effektivt, med ett större garage i botten och själva bostadslängorna med sina nedsänkta gårdar ovanpå. En fördel med det stora garaget är att det minskar onödig ytparkering i området som i stället därför kan fyllas med grönska och socialt liv.

Almandinens nedsänkta bostadsgårdar ger associationer till idén om den hemliga trädgården. Tanken är att skapa en omsluten oas av privat karaktär för de boende. På bostadsgårdarna är planen att arbeta fram frodiga gräsområden, där gångstråk i trä letar sig in mot ett centralt placerat trädäck. Trädäcket rymmer plats för sittplatser och umgänge mellan upphöjda växtbäddar, med buskiga grässorter och mindre träd. På en av de tre gårdarna kommer det även finnas ett utegym.. Tanken är att med hjälp av både varierade former och varierad växtlighet kunna ge gårdarna liv och färg, året om.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Visa mer
Slutpris

1 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

planlösning