Såld villa på Ullbergsvägen 46 i Tyresö
Tyresö

Ullbergsvägen 46

Fastighet med enorm potential och naturen som närmsta granne!

Såld

Fastighet med enorm potential och naturen som närmsta granne!

Varmt välkomna till Ullbergsvägen 46 i natursköna och expansiva Raksta! Drömmer du om ett lugnt och naturnära boende? Då har du hittat rätt. Här ges möjligheten att förverkliga dina bostadsdrömmar oavsett om det är som permanent- eller fritidsboende.

På den 2664 kvm stora fastigheten står idag ett hus om 64 kvm fördelat på 3 rum och kök beläget med ett högt läge inbäddad bland lummig grönska. Huset utmärker sig med generösa sociala ytor och stora fönsterpartier som låter ljuset flöda fritt. Vidare erbjuds två väl tilltagna sovrum, en kontorshörna som enkelt delas av till ytterligare ett sovrum, ett praktiskt arbetarkök med direkt anslutning till matplats, rymligt duschrum, praktisk klädkammare och ett rogivande vardagsrum. En murad öppen spis i vardagsrummet skänker både värme och mysfaktor kalla vinterdagar (Har ej använts på länge så måste sotas och godkännas före användning). Runt huset ligger trädäck i två etage med gott om plats för loungegrupper, grill och odlingslådor. Här kan ni njuta av solen stora delar av dagen!

Raksta etapp 16:
Fastigheten ingår etapp 16 av omvandlingsplan för Raksta. Fastigheterna inom planområdet får större byggrätter, kommunalt vatten och avlopp och gator ges en högre standard samt belysning. Förslaget i denna strategi är tre varianter av byggrätter för huvudbyggnad (120-200 kvm byggnadsarea) för villabostäder i kommande detaljplaneetapper. Fastigheter som är 3000 kvm eller större ska få ha komplementbyggnader på en största sammanlagd byggnadsarea om 60 kvm. Mindre fastigheter får uppföra komplementbyggnader till en största sammanlagda area om 40 kvm. För mer info se länk nedan:

https://www.tyreso.se/stadsutveckling/pagaende-planer-och-byggen/pagaende-byggprojekt/ostra-tyreso.html

Området Raksta erbjuder svårslagen natur med ett stort utbud av badplatser, vandringsleder och skidspår. I närheten finner ni även vackra Tyresö Slott, Tyresö kyrka och mysiga Café Notholmen. Området gränsar även till populära Tyresta Nationalpark med sina 5000 hektar skog och hela 55 km vackra vandringsleder. Ett stenkast bort från fastigheten finns möjlighet till båtplats för den som önskar. Vid strandtorget finns bl.a. matbutik, frisörsalong, café, bibliotek, skolor och förskolor. Från busshållplats Bergholmsvägen avgår buss 817 mot Tyresö kyrka där anslutningsbussar tar dig vidare till Stockholms Centralstation samt Tyresö Centrum och Gullmarsplan. I övriga Tyresö finns allt man kan tänka sig så som golfbana, simhall, ishall, rackethall, ridskola och köpcentrum.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en privatvisning!

Visa mer
Slutpris

3 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Daniel Sjödin

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.