Myggdalsvägen 98, BV Tyresö
Tyresö

Myggdalsvägen 98, BV

Familjedröm med stor inglasad balkong mot grönskande innergård!

Såld

Familjedröm med stor inglasad balkong mot grönskande innergård!

Välkommen till en välplanerad, tyst och 90 kvadratmeter stor familjedröm belägen i omtyckta BRF Sjötungan.

- Fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier i två väderstreck
- Genomgående fina ytskikt
- Härlig inglasad balkong i bra solläge mot grönskande innergård
- En av få 4:or i föreningen (Disponeras idag som en stor 3:a)
- Stabil förening med mycket god ekonomi
- Här bor du med närhet till allt

I lägenheten möts du av modern och stilren design samt material som skapar en harmonisk känsla. Tack vare de 90 välplanerade kvadratmetrarna erbjuds här generösa sociala ytor och exemplariska förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet nås lägenhetens stora inglasade balkong som ligger i bästa sydväst-läge mot föreningens lugna och lummiga innergård. Lägenheten är registrerad som en 4:a hos föreningen men disponeras idag som en stor 3:a. Önskas ytterligare ett sovrum delas sovrum nummer 2 enkelt av igen enligt alternativ planritning.

Vidare erbjuds två helkaklade våtrum samt ett fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter och fina arbetsytor. Stort socialt vardagsrum med gott om yta för möblering och från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som kan användas som ett extra rum året runt. Slutligen har lägenheten väldigt fina förvaringsmöjligheter i den inre delen av hallen och i samtliga sovrum. Till lägenheten hör även ett stort källarförråd.

Brf Sjötungan är en stor och stabil HSB förening. Föreningen är välskött med mycket god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. I avgiften om 5572 kronor ingår bredband, tv, vatten, värme och förråd. Föreningen erbjuder bland annat tvättstuga, bastu, gym, möteslokal och en vacker innergård.

Ett stenkast från lägenheten når ni Tyresö centrum med matbutiker, restauranger, apotek, klädbutiker, frisörsalonger, vårdcentral och kommunikationerna är de bästa i kommunen. Från Tyresö centrum nås Gullmarsplan på 17 min och Stockholm C i rusning på 30 minuter. För den natur och idrottsintresserade finns allt möjligt så som inomhushall, fotbollsplaner, simhall och grönområden. Till trevliga Tyresö Golfbana är det promenadavstånd och med bil bara ett par minuter från bostaden. I närområdet finns även flertalet förskolor och skolor.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Visa mer
Slutpris

2 450 000 kr

Ansvarig mäklare
Daniel Sjödin

Daniel Sjödin

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.