Såld lägenhet på Viskgatan 8B i Eneborg
Eneborg

Viskgatan 8B

Attraktiv trea i skuldfri förening

Såld

Attraktiv trea i skuldfri förening

Stilrent renoverad trea i skuldfri förening! Bo billigt och bekvämt på Eneborg i genomgående lägenhet med tilltalande planlösning och balkong i söderläge. Addera bra förvaringsmöjligheter, bekvämlighet med tvättmaskin i badrum och en välskött föreningsekonomi så är detta ett boende Ni inte vill missa!

Praktisk hall med klinkergolv & avhängningsplats, attraktivt kök (-15) med bra matplats, stort vardagsrum som inrymmer både soffa & matmöblemang, två bra sovrum och ett helkaklat badrum. Mysig balkong, vilken nås från vardagsrummet. Till lägenheten hör ett vindsförråd & ett matkällarförråd.

På Eneborg bor ni med närhet till det mesta man behöver i sin vardag, såsom matbutik, restauranger, frisörer, med mera. Jordbodalen med alla dammar, sitt rika djurliv och natursköna omgivningar ligger bara några hundra meter från bostaden och passar perfekt för en promenad eller löptur. Här har Ni goda pendlingsmöjligheter med buss samt bilen via E4:an och E6:an vilka nås inom bara ett par minuters bilfärd.

Välkomna till HSB Brf Facklan i Helsingborg!

Visa mer
Slutpris

1 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.