Såld lägenhet på Krabbegatan 14 i Slottshöjden
Slottshöjden

Krabbegatan 14

Bo på toppläge med två balkonger i soligt sydväst!

Såld

Bo på toppläge med två balkonger i soligt sydväst!

Attraktiv lägenhet på toppläge med två balkonger! Här kan Ni pricka av punkt efter punkt på checklistan med tilltalande renoveringar, billig boendekostnad och bra planlösning. Bostaden är insynsskyddad och erbjuder en fantastisk utsikt över takåsar, rådhuset, Kärnan och en glimt av Öresund.

I denna rymliga tvåa maximeras utrymmena och här kan Ni flytta rakt in och börja leva och bo på direkten.
Inleder med en praktisk hall med klinkergolv & avhängningsplats. Ett steg till höger nås det ljusa vardagsrummet och utgången till balkong i optimalt sydvästläge - perfekt för Er som älskar sol! Vidare erbjuds ett stilrent kök med separat matplats och under fötterna vilar ett praktiskt klinkergolv. Det rymliga sovrummet står på tur och innehar bra garderobsvägg. Härifrån nås också den andra balkongen i samma väderstreck som den första. Helkaklat och stilrent badrum med golvvärme renoverat 2020. Dusch med vikbara dörrar i glas, handdukstork, kommod, vägghängt skåp, tvättmaskin och förberett (el) för torktumlare.
Till lägenheten hör ett förråd!

På Krabbegatan 14 bor Ni mitt i staden med gångavstånd till allt Helsingborg har att erbjuda, såsom Olympia, natursköna Fredriksdal och ett dopp i Öresund, men också till biblioteket med härliga Stadsparken utanför där Ni enkelt lånar en bok, häller upp en kopp kaffe och njuter i solen. Att kunna vakna upp en solig lördag och spontant ta en tur till mysiga Helsingör eller uppleva pulsen i Köpenhamn utan att bekymra sig för parkering och busstider är extra lyx! I områdets alldeles omedelbara närhet finns konditori Två Systrar, Coop Konsum, populär fiskbutik, frisörsalonger och mycket mer.
På gång-/cykelavstånd nås också enkelt Campus.

Bussförbindelserna fungerar mycket bra och hållplats ligger inte långt från bostaden.

Varmt välkommen till Brf Krabbis - en lågt belånad förening på absolut kanonläge!

Visa mer
Slutpris

2 295 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.