Truedstorp norra 75A Ekeby
Ekeby

Truedstorp norra 75A

En 1 1/2-plans villa med en lättskött trädgård som har magisk utsikt över fält och hästar!

Såld

En 1 1/2-plans villa med en lättskött trädgård som har magisk utsikt över fält och hästar!

På en trevlig gata hittar ni denna 1½-plansvilla med en lättskött trädgård, genomtänkt planlösning med härliga sällskapsytor. Väl inne möts ni av en välkomnande hall som tar er in till kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Köket (2020) när välutrustat med trevlig plats för matsalsbord intill. I vardagsrummet erbjuds generös sällskapsyta med gott om plats för familj och vänner att umgås på och de stora fönsterpartierna från motsatta väderstreck fyller rummet med mycket ljusinsläpp. Intill vardagsrummet och köket ligger ett trevligt inglasat uterum med plats för såväl matsalsgrupp som loungegrupp. Bredvid köket finner ni ett väl tilltaget sovrum med bra förvaringsmöjligheter. En trappa upp finner ni ytterligare tre sovrum, ett allrum och ytterligare ett badrum.

Med en trädgård som har magisk utsikt över fält och hästar och en interiör med fina renoveringar är detta ett perfekt boende på landet. Här bor ni i vackra omgivningar med närhet till by som stad. Missa därför inte chansen utan gå in och anmäl ditt intresse redan nu. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare
Louise Scholander

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.