Skånegatan 14B Eneborg
Eneborg

Skånegatan 14B

Attraktiv lägenhet med härlig balkong i väster & havsutsikt!

Såld

Attraktiv lägenhet med härlig balkong i väster & havsutsikt!

Högst upp i bostadshuset är lägenheten belägen och i denna genomgående pärla kan ni pricka av punkt efter punkt på checklistan; stilrent renoverat kök med tilltalande interiör, rymligt vardagsrum, ett stambytt, helkaklat badrum och balkong med fantastisk utsikt & lång kvällssol. Vidare finns en generös matplats, ett bra sovrum och en trevlig hall med bra avhängningsplats & klädkammare. Till lägenheten hör ett förråd på vinden, ett förråd i källarplan och här finns också föreningens gemensamma gym.

På Skånegatan 14B bor Ni på kanonläge på Eneborg med gång- och cykelavstånd till det mesta som staden har att erbjuda! Inom behagligt promenadavstånd nås populära Viskängen, natursköna Fredriksdalsskogen med löpslingor, närservice i form av bl. a. livsmedelsbutik, kiosk, pizzerior, konditori och frisörer. Upp på cykeln och inom några få minuter nås Olympia, Knutpunkten, Norra Hamnen och ett dopp i Öresund, men också stadsbiblioteket med härliga Stadsparken utanför där Ni enkelt lånar en bok, häller upp en kopp kaffe och njuter i solen. Att kunna vakna upp en solig lördag och spontant ta en tur till mysiga Helsingör eller uppleva pulsen i Köpenhamn utan att bekymra sig för parkering är extra lyx!

Detta är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten!

Välkomna till Brf Malmgården - en omtyckt förening på bra läge!

Visa mer
Slutpris

1 610 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.