Skånegatan 14B Eneborg
Eneborg

Skånegatan 14B

Attraktiv lägenhet med härlig balkong i väster & havsutsikt!

Såld

Attraktiv lägenhet med härlig balkong i väster & havsutsikt!

Högst upp i bostadshuset är lägenheten belägen och i denna genomgående pärla kan ni pricka av punkt efter punkt på checklistan; stilrent renoverat kök med tilltalande interiör, rymligt vardagsrum, ett stambytt, helkaklat badrum och balkong med fantastisk utsikt & lång kvällssol. Vidare finns en generös matplats, ett bra sovrum och en trevlig hall med bra avhängningsplats & klädkammare. Till lägenheten hör ett förråd på vinden, ett förråd i källarplan och här finns också föreningens gemensamma gym.

På Skånegatan 14B bor Ni på kanonläge på Eneborg med gång- och cykelavstånd till det mesta som staden har att erbjuda! Inom behagligt promenadavstånd nås populära Viskängen, natursköna Fredriksdalsskogen med löpslingor, närservice i form av bl. a. livsmedelsbutik, kiosk, pizzerior, konditori och frisörer. Upp på cykeln och inom några få minuter nås Olympia, Knutpunkten, Norra Hamnen och ett dopp i Öresund, men också stadsbiblioteket med härliga Stadsparken utanför där Ni enkelt lånar en bok, häller upp en kopp kaffe och njuter i solen. Att kunna vakna upp en solig lördag och spontant ta en tur till mysiga Helsingör eller uppleva pulsen i Köpenhamn utan att bekymra sig för parkering är extra lyx!

Detta är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten!

Välkomna till Brf Malmgården - en omtyckt förening på bra läge!

Visa mer
Slutpris

1 610 000 kr

Ansvarig mäklare
Stellan Kjellsson

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.