Såld lägenhet på Elsa Borgs Gata 54 i Fruängen
Fruängen

Elsa Borgs Gata 54

Mycket ljus etta, högst upp i huset med fransk balkong

Såld

Mycket ljus etta, högst upp i huset med fransk balkong

Varmt välkomna till Elsa Borgs gata 54 och denna kvadratsmarta etta, belägen ostört högst upp i huset på våning tre. Här slås du av ett genomgående gott ljus och med varje kvadratmeter på rätt plats. Bostaden disponeras med ett allrum med plats att möbler med såväl matgrupp, soffa som säng i den praktiska sovalkoven. Här finns även en fransk balkong som ger extra ljusinsläpp och möjlighet för vädring. Förutom det praktiska allrummet erbjuder lägenheten ett charmigt arbetskök, ett fräscht och helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme, samt en hall med garderober och utrymme för ytterkläder.

Här bor du i en förening som nyligen gjort flertalet stora renoveringar. En totalrenovering av tak, fasad och fönster är genomförd och slutfördes under förra året och ett stambyte skedde runt 2010. Föreningen har även 5 lokaler, samt 5 lägenheter som fortfarande är hyresrätter.

På bara ett par få minuter promenerar du upp till Fruängens centrum som erbjuder ett brett serviceutbud och goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje och många busslinjer som trafikerar. I centrumet finns flera matbutiker, caféer, restauranger, gym, apotek, blomsteraffär, systembolag mm. För en promenad finns Långbro parken och Långsjön på behagligt avstånd, där både café och restaurang även finns.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan redan idag!

Visa mer
Slutpris

1 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.