Såld lägenhet på Johan Skyttes väg 386 i Långbro Park
Långbro Park

Johan Skyttes väg 386

Mycket fräsch trea med inglasad balkong och uteplats i underbara Långbro park

Såld

Mycket fräsch trea med inglasad balkong och uteplats i underbara Långbro park

Välkomna till Johan Skyttes väg 386 och en mycket välplanerad och fräsch trea. Här behöver du inte kompromissa med att göra valet av balkong eller uteplats, utan får de bästa av de båda delarna. Den mycket tilltagna, inglasade balkongen nås från vardagsrummet och blir en förlängning av vardagsrummet som kan nyttjas av stora delar av året. På balkongen erbjuds du sol från morgon till eftermiddag och kan blicka ut över parkens grönområden. Vardagsrummet knyts samman med köket och den tilltagna matplatsen som finns i anslutning, där det ges möjlighet att duka upp till många gäster. I bostadens kök ges gott om förvaringsutrymme i de många köksskåpen och även arbetsytan är tilltagen. Här har du ett fullutrustat kök med bland annat fullstor kyl och frys, samt ugn och mikro i praktisk arbetshöjd. Bostadens större sovrum ger god plats för dubbelsäng och mycket generöst förvaringsutrymme i den platsbyggda garderoben med skjutdörrar. Från sovrummet nås även uteplatsen som vetter mot föreningens innergård och ger plats för cafémöbler. Det andra sovrummet lämpar sig perfekt som exempelvis barnrum eller kontor. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum i god storlek med badkar, tvättmaskin som torktumlare. Avslutningsvis hallen med flertalet garderober och god plats för avhängning av ytterkläder.

Här bor ni i en omtyckt förening som äger marken och som har en fantastisk parkmiljö direkt utanför gården. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum och soprum lättillgängligt och varje lägenhet har ett eget förråd i källarplanet där föreningen även har garage, som nås smidigt genom hiss.

Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll! Du behöver gå mer än ett par steg för att nå den grönskande parken, som är en populär plats för både stora och små där man kan njuta av solens strålar och picknickar. Här finns Långbro Värdshus som ett perfekt alternativ för helgbrunchen eller en middag. Även omtyckta caféet Bakfickan finns i parken. Vill man lyxa till det finns Michelinbelönade Aloë och även dess bakficka Rinos bodega. I närområdet finns dessutom allt från nygräddat ekologiskt bröd till heminredning och goda smakupplevelser. Intilliggande Fruängen erbjuder gott om service, samt tunnelbanans röda linje. Här finns bl.a Erssons fisk & deli, apotek och systembolag. För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med café och restaurangen Casa del Lago. Här finns härliga grönområden, badklippor och sandstrand, för att sedan vintertid erbjuda en plogad skridskobana.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

4 350 000 SEK

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Matplats

Sovrum 1

Uteplats

Sovrum 2

Badrum

Hall

Välkomna!

Övriga bilder

Planlösning

Planritning