Såld lägenhet på Johan Skyttes väg 394, 1tr i Älvsjö-Långbro Park
Älvsjö-Långbro Park

Johan Skyttes väg 394, 1tr

Socialt planerad fyra med två balkonger och fräscha ytskikt

Såld

Socialt planerad fyra med två balkonger och fräscha ytskikt

Varmt välkomna till Johan Skyttes väg 394 och denna moderna och fräscha fyra med lyxen till två balkonger. I lägenheten disponeras kvadratmetrarna på bästa sätt med en socialt planerad layout med kök och vardagsrum i fokus. Den genomgående planlösningen ger gott om ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Vardagsrummet är i god storlek och och rymmer sedvanlig vardagsrumsmöblering med soffgrupp och bokhylla och härifrån nås lägenhetens andra balkong som är inglasad och i mycket tilltagen storlek. Här ges du känslan av ett extra uterum där ni kan njuta av kvällssolen. Det fullutrustade köket ger gott om arbetsyta och ger utrymme för större matgrupp till många gäster. Intill matplatsen nås den mindre balkongen som vetter lugnt mot innergården och ger soltimmar under morgon och förmiddag. Bostaden erbjuder vidare tre sovrum, varav ett av dem med lyxig klädkammare i anslutning. I bostaden finns ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en separat wc i anslutning till hallen. Lägenhetens väggar har efter tillval extra isolering samt plywood i innerväggarna för att underlätta infästningar och minska ljud ytterligare.

Här bor du i ett modernt boende med många fördelar som exempelvis garage direkt i huset som nås smidigt genom hiss. I källarplanet finns även det externa förrådet i tilltagen storlek beläget.

Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll - du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan även ett perfekt alternativ och vill du lyxa till det finns Michelinrestaurangen Aloë i närområdet. På promenadavstånd finns populära konditoriet Fru Marias bak med goda bakverk. Här bor du med naturen inpå knuten och trevliga promenadstråk vid Älvsjöskogen och runt Långsjön. Runt Långsjön finns både badstrand, klippor och badbryggor. Vid Långsjöbadet finns restaurangen Casa Del Lago och lite längre bort Herrängens gård. Vintertid är Långsjön omåttligt populär för skridsko- och längdskidåkning. Samtidigt slipper du kompromissa med kommunikationer och serviceutbud då tunnelbanans röda linje, samt mängder av busslinjer finns vid Fruängen som nås på promenadavstånd. Där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm. Två kilometer bort nås även Älvsjö station med flera pendeltågslinjer och serviceutbud.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Visa mer
Slutpris

5 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.