Såld lägenhet på Storsjövägen 54, 2tr i Årsta
Årsta

Storsjövägen 54, 2tr

Fräsch tvåa med balkong i eftertraktat västerläge

Såld

Fräsch tvåa med balkong i eftertraktat västerläge

Välkomna till Storsjövägen 54 och denna fräscha tvårummare med optimal planlösning och balkong i eftertraktat västerläge mot föreningens lummiga baksida. Här bor ni i en renoverad bostad där det bara är att flytta in direkt! Den genomgående planlösningen ger hela lägenheten ett mycket gott ljus och läget i huset blir väl insynsskyddat. Vardagsrummet är i tilltagen storlek och ger möjlighet att möblera med såväl soffgrupp som arbetshörna med bevarad rymd. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med omringande grönska och som erbjuder sol från eftermiddagen. Vidare erbjuder bostaden ett mycket rymligt kök med, förutom gott om generösa arbetsytor på Perstorps-bänken och gott om förvaringsutrymme i de många köksskåpen, en ordentlig plats för matgrupp. I det rogivande sovrummet med grönska som utsikt ges god rymd med plats för dubbelsäng, sängbord och mycket förvaringsutrymme i den praktiska förvaringslösningen som löper längs hela väggen. Till sist erbjuds ett renoverat och helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin, samt en praktisk hall för avhängning av ytterkläder och skor.

I föreningen finns både tvättstuga, källarförråd, cykel-och barnvagnsrum, samt soprum lättillgängligt i källarplanet. Gemensamt finns även utomhusmöbler och grill för föreningens medlemmar att nyttja.

Här bor ni med direkt närhet till kommunikationer med tvärbana och bussar, samt promenadavstånd till Årstaberg som på ett par minuter tar dig till Södermalm och Stockholm city. I Årsta centrum finns mängder med restauranger, caféer, flertalet matbutiker och serviceutbud. För den badsugna finns trevliga Årstaviken att ta ett dopp i eller varför inte en promenad över till Södermalm för att känna av stadspulsen, eller träna vid utegymmet i närheten av vattnet.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

3 025 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.