Gustaf Wickmans Väg 7, 2tr Långbro Park
Långbro Park

Gustaf Wickmans Väg 7, 2tr

Rymlig fyra (möjlig femma) med balkong i eftertraktat solläge!

BUDGIVNING PÅGÅR

Rymlig fyra (möjlig femma) med balkong i eftertraktat solläge!

Välkomna till Gustaf Wickmans väg 7 - en rymlig fyrarummare i högt läge med lyxen till två badrum! Här bor du i en genomgående mycket fräsch bostad med smakfull färgsättning och en planlösning perfekt anpassad för såväl den stora familjen, som sociala tillställningar. I bostaden finns ett mycket rymligt vardagsrum, som gör det möjligt att dela av för att disponera ytterligare ett sovrum/kontor. Vidare erbjuds en rymlig balkong i västerläge, ett ljust kök i vinkel med mycket arbets- och förvaringsyta, tre sovrum med plats för förvaringsmöbel, två badrum där det ena har badkar, tvättmaskin och torktumlare och det andra dusch - perfekt för att få ihop familjens vardagspussel! Till sist finns en hall med plats för förvaring av ytterkläder i rymlig garderob, samt i den intilliggande klädkammaren.

Här bor du i en omtyckt bostadsrättsförening med ett trevligt läge i parken som äger marken och har kort kö till parkeringsplats. Föreningen ligger långt i framkant ur miljösynpunkt och har nyligen installerat solceller och laddplatser för elbilar. I husens entréplan finns förråd att nyttja och dessutom finns separat soprum och cykelförråd i föreningen.

Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll - du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan även ett perfekt alternativ och vill du lyxa till det finns Michelinrestaurangen Aloë i närområdet. På promenadavstånd finns populära konditoriet Fru Marias bak med goda bakverk och bröd. I Långbro bor du med naturen inpå knuten och trevliga promenadstråk vid Älvsjöskogen och runt Långsjön. Runt Långsjön finns dessutom både badstrand, klippor, bryggor och restaurangen Casa Del Lago. Vintertid är Långsjön populär för skridsko- och längdskidåkning. Trots de naturnära området slipper du kompromissa med kommunikationer och serviceutbud då tunnelbanans röda linje, samt mängder av busslinjer finns vid Fruängen som nås på promenadavstånd. Där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm. Två kilometer bort nås även Älvsjö station med flera pendeltågslinjer och serviceutbud.

Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 5 995 000 kr
 • Boarea: 105 kvm föreningens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 3 av 4, hiss finns
 • Avgift: 6 235 kr inkl. värme, vatten, bredband, grundutbud kabel-tv
 • Förening: Brf Blodlönnen
 • Byggnadsår: 2008
 • Område: Långbro Park, Stockholm

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Kelly Ståhl

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Gustaf Wickmans Väg 7, 2tr

 • Möjlig femma
 • Två badrum
 • Balkong med eftermiddags- och kvällssol

Vardagsrum

Bostaden erbjuder ett stor vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen som vetter i trevligt läge. Rummets generösa storlek gör det möjligt att dela av vardagsrummet för att nyttja det som en femma och få ett extra sovrum eller hemmakontor. Här ryms allt som hör ett vardagsrum till, soffa, tv-möbel och läshörna.

I anslutning till vardagsrummet ligger köket i halvöppen planlösning som sammankopplas med den mellanliggande matplatsen. Vardagrummets väggar är målade i en blågrön ton och golvet är klätt i en ekparkett, vilket följer bostaden enhetligt.

Visa mer

Balkong

Den härliga balkongen som vetter i eftertraktat västerläge nås från bostadens vardagsrum. Hit når solen från eftermiddagen, vidare under kvällen under sommarmånaderna. Här ryms att möblera med större sittgrupp med bevarad rymd och ytterligare plats för exempelvis blommor eller odlingar. Balkongens golv är klätt i en mörk trätrall som gör utrymmet än mer ombonat. Här kan du blicka ut över ett av parkens grönområden.

Visa mer

Kök

Mycket ljust kök, tack vare den halvöppna planlösningen mot matplatsen och vidare mot vardagsrummet. Köket erbjuder såväl goda arbetsytor, som gott om förvaring i de många köksskåpen bakom de vita skåpsluckorna med handtag i rostfritt.

Den maskinella utrusningen består av mikro och ugn i praktiskt arbetshöjd från Bosch, spishäll med ovanhängande fläkt, samt fullstor kyl och frys. Över diskhon finns ett stort fönster som skänker gott ljus och en trevlig utsikt mot parken.

Visa mer

Matplats

Rymlig matplats intill fönsterparti som rymmer matplats för ca 6-8 personer. Fondvägg i charmig blommig tapet.

Visa mer

Sovrum 1

Stort och rogivande sovrum med god plats för dubbelsäng och sängbord med bevarad rymd. Här finns en stor garderob med skjutdörrar, som ger bra med förvaringsyta till kläder. Väggarna är målade i en harmonisk greige ton och den genomgående ekparketten ligger på golvet.

Visa mer

Sovrum 2

Sovrum i god storlek som rymmer säng, garderob och skrivbord. Väggarna målade i en grön ton med en matchande tapet som fondvägg.

Visa mer

Sovrum 3

Det sista sovrummet rymmer även det en säng och ytterligare möblemang efter önskemål. Grönmålade väggar och tapetserad fondvägg som följer bostadens harmoniska känsla.

Visa mer

Badrum 1

Stort och helkaklat badrum med grått klinker och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, badkar, kommod, handdukstork och spegel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och vägghängda skåp över för ytterligare förvaring. Badrummet är utrustat med härlig golvvärme.

Visa mer

Badrum 2

Bostadens andra badrum har dusch - perfekt för att tillgodose hela familjens önskemål! Badrummet är vidare utrustat med wc, handukstork, tvättställ med kommod, samt spegel med inbyggd belysning.

Visa mer

Hall

Ljus och välkomnande hall med praktisk förvaring i garderob bakom skjutdörrar. Första delen av golvet är klätt i en mörkgrå klinker, vilket blir praktiskt och lättskött under blöta höst- och vinterdagar. I anslutning till hallen finns en separat klädkammare som ger gott om förvaringsutrymme. Hallen leder vidare till de tre sovrummen på vänster sida, respektive de två badrummen, samt klädkammare på den högra sidan innan kök och vardagsrum nås.

Visa mer

Välkommen!

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Kelly Ståhl

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 235 kr, inkl. värme, vatten, bredband, grundutbud kabel-tv
Antal rum
4 rum + kök
Boarea
105 m² föreningens information
Våning
3 av 4, hiss finns
Andel i förening
1,5283 %

Föreningen

Namn
Brf Blodlönnen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
76 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Föreningens fastighet, Långbrohallen 2 i Stockholms kommun förvärvades 2007-06-12.

Brf Blodlönnens fastighet består av tre flerbostadshus i tre till fyra våningar och två flerbostadshus i fyra till fem våningar på adress Gustaf Wickmans väg 3-9 i Älvsjö, med totalt 76 bostadsrätter. Fastigheten byggdes 2008 och har värdeår 2008.

Föreningen äger marken.

Lägenhetsfördelning
16 st 2 rum och kök
36 st 3 rum och kök
24 st 4 rum och kök

Energi och el
Bostaden är utrustad med moderna fjärrvärme- och vattensystem, som är energisnåla och miljöanpassade.
Styrelsen har sedan 2012 ett pågående energiprojekt i syfte att minska energiförbrukningen genom prognosstyrd reglering och ett flertal inomhusgivare samt vattenrening med hjälp av jonisering vilket tar bort normal pålagring i värmesystem. Elmätare är placerade på bottenvåningen vid lägenhetsförråden och kan enkel avläsas vid behov av respektive medlem.

Sopsortering och återvinning
Föreningen har 3 återvinningsstugor innehållande kärl för hushållssopor, papper, kartong, glas, konserver och elavfall.
Övrigt avfall hänvisas till närmaste större återvinningsstationer.

Förvaltare
Fastighetsägarna är teknisk förvaltare och Agenta Förvaltning är ekonomisk förvaltare för Brf Blodlönnen. Q-park är förvaltare av gästparkeringsplatser.

Det finns inga beslutade avgiftsförändringar men höjning kan inte uteslutas (avstämt 2022-11-14).

Läs gärna mer på föreningens hemsida: http://www.blodlonnen.se
Tv och Bredband
Detta ingår i månadsavgiften:
- Telia Bredband FiberLan upp till 250/250 Mbit.
- Telia Bredbandstelefoni, fast abonnemangsavgift och telefonadapter. Varje medlem betalar själv för minut- och öppningsavgifter.
- Telia Digital-tv, grundutbud med ett kanalpaket innehållande 15 kanaler. (I boendet ingår två digitalboxar med till hörande fjärrkontroll.)
Parkering
I föreningen finns 84 parkeringsplatser varav 75 hyrs ut till medlemmar, övriga parkeringsplatser är besöksplatser och förvaltas av Q-park.
Avgift för hyra av parkeringsplats är 400 kr/månad. För elbil är kostnaden 415 kr + abonnemangskostnad. Avgift för besöksparkering är 10 kr/tim. Föreningen har även installerat 12 st laddstolpar. Kontakta styrelsen för köplats. Föreningen har lika många parkeringsplatser som lägenheter och väntetiden för en vanlig plats är som längst ca 3 månader.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2014 - Stamspolning
2014 - Hissbesiktning
2014 - OVK
2015 - Justerat frånluftsfläktar för bättre värmeekonomi
2015 - Satt upp farthinder
2015 - Ny parkeringsplats, samt infört mobilbetalning vid gästparkering
2017 - Fasadbesiktning
2019 - 2020 Fasadrenovering
2019 - Installation laddstolpar
2021 - Energideklaration och OVK
2022 - Installation av solceller

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2008
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
5 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
9 540 kr/år
Försäkring
4 111 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
13 651 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Kommentar
Driftkostnaderna är individuella och kan variera efter egen förbrukning och avtal
Energideklaration
Utförd 2021-07-07
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
87 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Långbro är en sann idyll med blandad bebyggelse, grönskande trädgårdar, parkområden och slingrande vägar, beläget ca 1 mil söder om Stockholm city och tillhörande stadsdelen Älvsjö. Områdets namn härstammar från 1700-talsgården Långbro Gård som omfattade stora markområden i nuvarande södra Älvsjö. Vid sekelskiftet 1900 inleddes avstyckning av tomter för det som skulle bli samhällsbildningen Långbrodal. År 1908 började man bebygga områdena närmare gården och därmed bildades Långbro villasamhälle, samtidigt som mark avsattes för byggandet av anrika Långbro sjukhus i det område som numera benämns Långbro Park. Området har idag ett stort kulturhistoriskt värde, såväl byggnaderna som parken.

Även omgivningarna har mycket att erbjuda; allt från nygräddat ekologiskt bröd till heminredning och goda smakupplevelser. Intilliggande Fruängen erbjuder gott om service, här finns bl.a Erssons fisk & deli. På Fru Marias torg, en kort promenad bort, kan du handla färskt bröd till helgfrukostarna. Lite längre ned på Svartlösavägen finns butiken Living som erbjuder ett väl utvalt sortiment av inredning och kläder samt den uppmärksammade restaurangen Aloë. För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med restaurang, grönområden, klippor och sandstrand, för att sedan vintertid åka skridskor på plogad bana.

Kommunikation

Här bor du med goda kommunikationer inom räckhåll - det vill säga både buss, tunnelbana och pendeltåg. Ca. 500 meter ifrån bostaden trafikerar buss 163 som tar dig till Älvsjö station eller till Fruängen. Till Fruängen är det också promenadavstånd. Med buss 141 kan du också enkelt ta dig till Telefonplan. Buss 173 har hållplats vid Långbro Värdshus och går även den till Älvsjö eller Fruängen. I Älvsjö tar pendeltåget vid och tar dig bland annat till Stockholms central på 10 minuter. Bland ett flertal busslinjer som trafikerar Älvsjö centrum kan nämnas buss 144 som ansluter till T-banans röda linje i Fruängen samt T-banans gröna linje vid Gullmarsplan.
Från Fruängen tar du dig med tunnelbanans röda linje vidare in till T-centralen på 18 minuter.

Närservice

Här finns två naturliga centrum till förfogande, Älvsjö C eller Fruängen. Här finns ett stort utbud av det mesta man kan önska sig i vardagen, såsom bl.a. mataffärer, träningscenter (Älvsjö), vårdcentral (Älvsjö), apotek, banker (Älvsjö), bibliotek, restauranger, inredning, florister, frisörer och konditorier mm. Veckans storhandling kan man med fördel göra på en välsorterad WiLLY:S-butik invid Stockholmsmässan eller i Stora Coop Västberga där det även finns systembolag. Det är också nära till Kungens Kurva som är ett av Europas största handelsområden, här finns bland annat IKEA, Heron City och flera stormarknader så som Ica Kvantum.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.