Gustaf Wickmans Väg 7, 2tr Långbro Park
Långbro Park

Gustaf Wickmans Väg 7, 2tr

Rymlig fyra (möjlig femma) med balkong i eftertraktat solläge!

Såld

Rymlig fyra (möjlig femma) med balkong i eftertraktat solläge!

Välkomna till Gustaf Wickmans väg 7 - en rymlig fyrarummare i högt läge med lyxen till två badrum! Här bor du i en genomgående mycket fräsch bostad med smakfull färgsättning och en planlösning perfekt anpassad för såväl den stora familjen, som sociala tillställningar. I bostaden finns ett mycket rymligt vardagsrum, som gör det möjligt att dela av för att disponera ytterligare ett sovrum/kontor. Vidare erbjuds en rymlig balkong i västerläge, ett ljust kök i vinkel med mycket arbets- och förvaringsyta, tre sovrum med plats för förvaringsmöbel, två badrum där det ena har badkar, tvättmaskin och torktumlare och det andra dusch - perfekt för att få ihop familjens vardagspussel! Till sist finns en hall med plats för förvaring av ytterkläder i rymlig garderob, samt i den intilliggande klädkammaren.

Här bor du i en omtyckt bostadsrättsförening med ett trevligt läge i parken som äger marken och har kort kö till parkeringsplats. Föreningen ligger långt i framkant ur miljösynpunkt och har nyligen installerat solceller och laddplatser för elbilar. I husens entréplan finns förråd att nyttja och dessutom finns separat soprum och cykelförråd i föreningen.

Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll - du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan även ett perfekt alternativ och vill du lyxa till det finns Michelinrestaurangen Aloë i närområdet. På promenadavstånd finns populära konditoriet Fru Marias bak med goda bakverk och bröd. I Långbro bor du med naturen inpå knuten och trevliga promenadstråk vid Älvsjöskogen och runt Långsjön. Runt Långsjön finns dessutom både badstrand, klippor, bryggor och restaurangen Casa Del Lago. Vintertid är Långsjön populär för skridsko- och längdskidåkning. Trots de naturnära området slipper du kompromissa med kommunikationer och serviceutbud då tunnelbanans röda linje, samt mängder av busslinjer finns vid Fruängen som nås på promenadavstånd. Där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm. Två kilometer bort nås även Älvsjö station med flera pendeltågslinjer och serviceutbud.

Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Visa mer
Slutpris

5 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.