Såld lägenhet på Götalandsvägen 243, 1tr i Älvsjö Centrum
Älvsjö Centrum

Götalandsvägen 243, 1tr

Välplanerad bostad med ljusa ytskikt och ett par minuter till Älvsjö C

Såld

Välplanerad bostad med ljusa ytskikt och ett par minuter till Älvsjö C

ACCEPTERAT PRIS - Varmt välkomna till Götalandsvägen 243 och denna välplanerade bostad med öppna sällskapsytor och ett attraktivt läge vid Älvsjö centrum. Den tilltalande planlösning erbjuder sociala ytor med ett rymligt vardagsrum och plats för matgrupp, samt en frank balkong. Det angränsande köket är välutrustat med gott om förvarings- och arbetsyta. Vidare erbjuds två bra sovrum, det ena med utgång till balkongen i lugnt läge mot innergården. I bostaden finns även en klädkammare/barnkammare att nyttja som ett perfekt extrarum. Bostaden har ett helkaklat badrum med dusch. I hallen ges god plats för förvaring av ytterkläder och längre in i hallen ges plats för möblering med exempelvis arbetshörna, innan vardagsrummet öppnas upp.

Här bor du i en stabil förening med låga avgifter och belåningsgrad. Det attraktiva läget gör att du bor med ca 3 minuters promenadavstånd till Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger och mycket bra kommunikationer med flera pendeltågslinjer och mängder av busslinjer. I området finns även flera omtyckta förskolor och skolor på kort avstånd. Även grönområden finns i närheten med Älvsjöskogen, där det finns upplysta motions- och skidspår. För den som vill bada finns populära Långsjön på promenadavstånd.

Välkomna att göra en intresseanmälan redan idag!

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.