Frövigatan 6 Hagsätra
Hagsätra

Frövigatan 6

Optimalt planerad med trevlig balkong i sydvästläge!

Såld

Optimalt planerad med trevlig balkong i sydvästläge!

Välkomna till Frövigatan 6 och denna trevliga bostad med balkong i omtyckt sydvästläge som ger många soltimmar från mitt på dagen fram till kvällen. Lägenheten är trevligt planerad med ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och kontorshörna med bevarad rymd. Från hallen tar man sig lätt vidare till varje rum där det renoverade köket med allt man kan tänkas behöva ligger närmast. Köket är rymligt och ger plats för matgrupp till ca 4-6 personer intill fönsterparti. Bostadens sovrum är i tilltagen storlek och rymmer dubbelsäng och sängbord. Genomgående erbjuder bostaden gott om förvaringsytor i både hall och sovrum med flertalet garderober i original. Det helkaklade badrummet med tvättmaskin gör att du inte behöver bry dig om några tvättider.

På Frövigatan bor du med närhet till Hagsätra centrum som erbjuder ett brett serviceutbud, samt kommunikationer i form av gröna linjens tunnelbana, samt bussar. Här bor du dessutom granne med Hagsätra IP och Hagsätraskogen, även Älvsjöskogens naturreservat och Älvsjöbadet finns promenadavstånd. Det bästa av både serviceutbud som det naturnära läget helt enkelt!

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.